[Xiaoyi sportcam]
 #139071  od Sterver
 před 10 lety
Neviete náhodou či už vznikli nejaké FAKE Xiaomi Yi?

Našiel som ju na everbuying.net, odkiaľ som už raz niečo objednával (everbuying.net/product815074.html).
Mám tam zopár bodíkov a niekoľko kupónov, tak som rozmýšľal, že by som si to odtiaľ objednal, pretože by ma to aj s poisteným poštovným vyšlo len na cca 71 €.

No nerád by som si kúpil nejaký fake... [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Prípadne, myslíte, že sa na iBG objavia nejaké zľavy? Napr. v najbližšom období Veľkej Noci?
 #139073  od mano
 před 10 lety
ak ta nesuri pockaj dva tyzdne a bude uz aj kryt :)
 #139079  od Sterver
 před 10 lety
Vôbec ma to nesúri... Práve že by som si to nechcel kúpiť ako Pistony, ktoré po tom, ako mi prišli zlacneli o 10€ :D ...
A myslím, že kryt sa bude dať dokúpiť aj samostatne.
 #139080  od mano
 před 10 lety
tak v tom pripade by som cakal :)
 #139151  od youngster
 před 10 lety
tak už ji mám doma, juchů 8)

Jinak taky doporučuji šedou Samsung Pro kartu, 64GB se dá sehnat pod 1400 Kč a má takřka bezkonkurenční rychlost čtení i zápisu.
 #139153  od davfiala
 před 10 lety
Naprosto stejnou práci odvede i tahle podstatně levnější karta: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #139183  od Ohm711
 před 10 lety
V této kameře bude 10MB/s určitě OK, ale pokud někdo potřebuje rychlost 80-90MB/s, tak je Samsung správná volba.
Tazatel požadoval nejrychlejší (nebo skoro nejrychlejší) 64GB kartu, což daný kingston moc nesplňuje.
 #139202  od Sterver
 před 10 lety
youngster píše:tak už ji mám doma, juchů 8)

Jinak taky doporučuji šedou Samsung Pro kartu, 64GB se dá sehnat pod 1400 Kč a má takřka bezkonkurenční rychlost čtení i zápisu.
Mohol by si zavesiť nejaké ukážkové videá za rôznych svetelných podmienok?

Vďaka >:D
 #139361  od leakydog
 před 10 lety
už jsem objednal sandisk kartu s doživotní zárukou, tak snad nezklame. samsungu po zkušenosti s jejich SSD nevěřím.

jinak nevím, jestli si čekáním na slevu pomůžete pokud bude dolar za 30kč... už dnes se zvedla cena kamerky o 100kč
 #139373  od pvkiller
 před 10 lety
ten dolar je hnus :/

jinak kdo uz ji ma, jaka je vydzr cca na bateri? Co jsem zatim nasel tak s wifi to prej da jen cca 40-50 min
 #139379  od mano
 před 10 lety
ja mozem dat recenziu tak vo stvrtok kto bude chciet, kamera je uz doma ale ja som bohuzial na intraku
 #139384  od ivo3105
 před 10 lety
Myslíte že bude stačiť aj táto karta ? Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť?
 #139390  od mano
 před 10 lety
ja som zatial nekupoval karty z ebaju ale co som pocul tak niektore nemaju ani polovicnu hodnotu ... ale je to len vrava
 #139392  od dkalina
 před 10 lety
Neni to len vrava, sd kartu bych si z ciny do kamery nikdy neobjednal. Obcas maj problem poradne fungovat jako obycejne uloziste v telefonu.

Sent from my MEIZU
 #139429  od LukasM
 před 10 lety
Ahojte. Takze vcera mi prisli veci, ktore som objednal. Konkretne miband, pistons v2 a yi sports camera. Vsetko zatial funguje na jednicku. Moj poznatok je taky, ze co mam kupenu 32GB class 10 kartu z ebayu za 4$ funguje rovnako ako sandisk extreme uhs-3 class 10 32GB. To znamen, ze ziadne trhanie videa som nezaznamenal. Tu kartu som predtym testoval iba vlozenim suborov aby som zaplnil miesto, a naozaj mala ~30GB. Vydrz baterie v kamere mohla byt o nieco vyssia ale uvidime casom a nastaveniami. Mna by zaujimalo, co znamena nastavenie 'korekcia sosovky' a ako zistim, ze ci je baterka plne nabita ju mam pripojenu cez usb a tam svieti iba cervene svetlo okolo zapinania a ked sa prihlasim pomocou wifi tak zobrazuje percentia baterie takto: -%
Cize neviem zistit ci je plne nabita iba ked odpojim usb a potom sa prihlasim na wifi. Myslite, ze to budu vediet spravit v softwari? Dik

//Plne nabitie je signalizovane tak, ze prestane svietit cervene svetlo okolo tlacitka zapinania.
 #139437  od ingbrzy
 před 10 lety
Korekcia zakrivenia šošovky...

~Tapatalk~
LukasM se to líbí
 #139461  od Yakuzad
 před 10 lety
Tak už je kamerka o 200 kč dražší, to je to moje váhání, ono celkově se zvedly cenky na XFS. Asi ten super kurz dollaru , myslíte že půjdou ceny ještě vejš.

Čekám na to vodotěsné pouzdro ale když vydim ty ceny možná by bylo lepší koupit tet bez pouzdra a pak dokoupit pouzdro zvlášť.

1- Pujde cena nahoru ??
2- Nebo pujde cena dolu??

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
 #139474  od Sterver
 před 10 lety
Aspoň nejaká výhoda Eura :D
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Nie som odborník na kurzy.
 #139549  od leakydog
 před 10 lety
no já jsem na XFS objednával v neděli, když měli psáno, že maj naskladněno a dodnes mám pouze "Preparation in progress"
 #139619  od LukasM
 před 10 lety
Chalani, spozoroval som obcasne fps dropy. Kartu pouzivam sandisk extreme. Fps drop je rovnaky ako v tomto videu
od 0:34 po 0:38. Neviete co s tym?
Sterver se to líbí
 #139638  od HolyTrue
 před 10 lety
xiaomiforsale.com ... Je k tomu teleskopický držák? Na obrázku je, v popisu není. Je k tomu vodotěsné pouzdro? Na obrázku není, ale v popisu je, ŽE KAMERA JE VODOTĚSNÁ DO 40M. Což ale víme, že není pravda, kamera musí být v pouzdru.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 90

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!