[gemini]
 #212197  od Triow
 před 8 lety
BluPix píše:Že prý asi za týden bude venku Indická verze s 800 MHz LTE. Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Neviem ci tomu mozeme verit, ja som par dni dozadu hladal ake siete maju v indii a nenasiel som nikde ze by mali aj 800. Mozem sa aj mylim lebo sa to tazko hlada :)
 #212198  od Triow
 před 8 lety
Minetex píše:Má to vůbec notifikační diodu? Já ji nikde nezahlédl :D
Urcite ma notifikacnu diodu.
Naposledy upravil(a) Triow dne 29 Úno 2016, 20:28, celkem upraveno 1 x.
 #212200  od Triow
 před 8 lety
Triow píše:
Minetex píše:Má to vůbec notifikační diodu? Já ji nikde nezahlédl :D
Urcite ma notifikacnu diodu.
 #212208  od Comby
 před 8 lety
catevary píše:
Ja idem do Pekingu, ale dakujem za tipy. Tie telefony co spominas si kupoval priamo tam? Ako to bolos Gaps a jazykom ? Musel si instalovat novu ROM alebo islo vsetko doinstalovat?
Nevidím cez Tapatalk ako si dlho na tomto fóre, ale ak si tu dlho, tak na takéto jednoduché otázky by si mal dávno poznať odpoveď...

MI 3W Tapatalk
 #212209  od Comby
 před 8 lety
BluPix píše:Že prý asi za týden bude venku Indická verze s 800 MHz LTE. Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Pochybujem, ale: na mi.com/en má Mi4i v popise Up to 16 LTE bands. Žeby skutočne Mi4i pre Indiu bola iná ako Mi4i pre Čínu, ktorá B20 nemá?

MI 3W Tapatalk
 #212225  od Endli
 před 8 lety
Minetex píše:Má to vůbec notifikační diodu? Já ji nikde nezahlédl :D
Taky jsem se na to díval a lekl jsem se,že je shora,ale to je asi ten infra port. Každopádně by to byl drobný nedostatek nesrovnatelný s LTE absencí. ;-)
Ale každopádně ikdyz se píše o podpoře/nepodpoře LTE pro EU/USA,tak mi přijde divné, proč by Xiaomi dělalo prezentaci v Evropě, když by chtělo prodávat jen pro Čínu. To mi přijde podobné, jako kdyby na veletrh dovezli telefon,který je jen v čínštině a nebude žádná možnost prekladu do jakéhokoliv jazyka. ;-) A ten výpis všech pásem,ikdyz jen na chvíli, se taky ještě u žádného predchoziho modelu nestal. Teda aspoň jsem to nepostřehl. ;)
Nepatřím k těm, kdo by měnil telefon v momentě, kdy vyjde novější, ikdyž mi zatím dostačuje původní, ale tak, jako pro mě byla naprostá pecka Mi2S (mám ji dodnes), tak teď je něco podobného Mi5. Ale bohužel v dnešní době je už použitelné LTE celkem nezanedbatelné. :-
 #212250  od marek7610
 před 8 lety
16 milionov objednavok a polovicu objednavok urobili Činske e-shopy cez ktore nakupuje cela Europa. 8) ( nezabite ma, je to len nazor ☺)
WindHunter se to líbí
 #212251  od strom
 před 8 lety
Ty předobjednávky budou zatím asi bez zaplacení, ne? Tipuju, že vážně míněných bude daleko méně než polovina.
Mi4 se údajně prodalo 14 mil. ks za rok a tři čtvrtě. . Nevěřím, že to číslo 16M je správné, když kvalitativní skoky u vlajkových lodí nejsou takové a navíc 90% lidí si myslí, že Redmi 3 je na tom podobně jako Mi5 a navíc má lepší baterku.

Odesláno z mého Mi 4c
 #212278  od Triow
 před 8 lety
Pisal som do obchodu ibuygou, na vsetky maily spolocnosti MI a o ciernej verzii nevie nikto nic nevie ani priblizne kedy bude. O 128GB verzii ani neviedia ze existuje. Takze len tak pre info.
 #212280  od nob
 před 8 lety
S tou černou barvou to fakt už nechápu, tam musí být někdo psycho...

Na en.miui.com ani u 64GB verze černou zmíněnou nemají, věřím že tedy jen pro začátek prodeje.

Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #212286  od nosooo
 před 8 lety
Ja sa rozhodujem medzi ciernou a zlatou, skoda ze si to clovek nemoze nikde najprv nazivo pozriet :-/
 #212340  od Ploki
 před 8 lety
Nikdo zatím nevíte?
Ploki píše:Poraďte mi někdo, kde mohu na Mi5 pčekávat levé a pravé tlačítko (menu a zpět), podobně jako mám na Mi2 po displejem nebo je vidět na Mi4s. Je také hardwarově schované pod displejem, akorát není nasvícené (případně předtisknuté ikonky) nebo se jedná o softwarová tlačítka v dolní části displeje?
 #212348  od Triow
 před 8 lety
Ploki píše:Nikdo zatím nevíte?
Ploki píše:Poraďte mi někdo, kde mohu na Mi5 pčekávat levé a pravé tlačítko (menu a zpět), podobně jako mám na Mi2 po displejem nebo je vidět na Mi4s. Je také hardwarově schované pod displejem, akorát není nasvícené (případně předtisknuté ikonky) nebo se jedná o softwarová tlačítka v dolní části displeje?
Ma normalne dotykove tlacidla v tele, nie na displeji, tak ako ma napriklad MI3, videl som video je to urcite tak :)
Naposledy upravil(a) Triow dne 01 Bře 2016, 14:07, celkem upraveno 1 x.
Ploki se to líbí
 #212351  od jenicekk
 před 8 lety
tlacitka jsou klasicky, jen jsou znazorneny jako tecka vlevo a tecka vpravo. Videt jsou jen kdyz sviti.
Ploki se to líbí
 #212354  od strom
 před 8 lety
Zase otázka vkusu. Osobně nesnáším ani svítící tlačítka, ani když jsou vidět pod sklem ve vypnutém stavu. Na všech telefonech mám podsvícení vyplé, nemám žádný problém s trefováním se. Podsvětlení tečkou mi přijde fajn vzhledově i prakticky s ohledem na možnost prohození funkcí tlačítek.
 #212362  od Minetex
 před 8 lety
To zcela podepisuju, nijak mi to nevadí, ale skoro neviditelné tečky ve vypnutém stavu jsou mnohem lepší.
 #212371  od Adeptz0r
 před 8 lety
Co myslíte, bude mít Mi5 windows? Četl jsem na gsareně, že by ho měli představit společně s Androidím na veletrhu v Barceloně, a však to bylo ještě dříve, než byl veletrh, někdy v lednu mám pocit. A který software by jste zvolili, při možnosti mít oba dva? Sám mám totiž LG G2 a s plynulostí systému po dvou rokách jsem už mírně nespokojen. Ale je také možné, že je to špatnou optimalizací s MIUI nemám zkušenosti, jak šlape tato nadstavba?
 #212374  od Triow
 před 8 lety
Adeptz0r píše:Co myslíte, bude mít Mi5 windows? Četl jsem na gsareně, že by ho měli představit společně s Androidím na veletrhu v Barceloně, a však to bylo ještě dříve, než byl veletrh, někdy v lednu mám pocit. A který software by jste zvolili, při možnosti mít oba dva? Sám mám totiž LG G2 a s plynulostí systému po dvou rokách jsem už mírně nespokojen. Ale je také možné, že je to špatnou optimalizací s MIUI nemám zkušenosti, jak šlape tato nadstavba?
Osobne by som riesil jedine MIUI je to skvela nadstavba kde si vies vsetko nadstavit, velmi rychla. Ale pocul som aj o ludoch co maju radi windows na mobiloch a tusim aj videli yetyho :)
 #212377  od Miso122
 před 8 lety
Ak ti g2 po dvoch rokoch seka je cas na factory reset. A k systemu, xiaomi nic take predstavit nechce, iba Microsoft formou custom rom.

Sent from Redmi Note 2 via Tapatalk
 #212384  od Adeptz0r
 před 8 lety
Triow píše: Osobne by som riesil jedine MIUI je to skvela nadstavba kde si vies vsetko nadstavit, velmi rychla. Ale pocul som aj o ludoch co maju radi windows na mobiloch a tusim aj videli yetyho :)
Nechápu ten for s yetim. :(

Miso122 píše:Ak ti g2 po dvoch rokoch seka je cas na factory reset. A k systemu, xiaomi nic take predstavit nechce, iba Microsoft formou custom rom.
Samozřejmě to vím, už jsem ho provedl, ale jako novej už stejně není a ani nebude. Navíc bych ho chtěl prodat za nějakou rozumnou cenu, což dneska můžu kolem 4k a koupit nový. :)
A v případě té custom rom, nevíš, jak pak jedou specifické funkce? Mám tím na mysli Continuum nebo Cortana.
 #212394  od lukasino86
 před 8 lety
na portali fonyzciny uz objednali mi 5 tak bude aj recenzia tam sa dozvieme viac info som zvedavy,,,Nebudeme sa tým tajiť a prezradíme, že Xiaomi Mi5 v bielej farbe je už na ceste do našej redakcie. Opäť sa tak môžete tešiť na exkluzívne prvú slovenskú recenziu s detailným vypracovaním!
 #212405  od ingbrzy
 před 8 lety
dnes sa objavil v ROM kod pre dalsie dve varianty Mi5... sucasny model je "gemini", dalsie budu "scorpio" a "capricorn"
Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
    {
        "model":["MI 5", "scorpio", "capricorn"],
        "memory_opt": {
            "zram_device_num": 1,
            "zram_size_MB": "512"
        }
    },
    {
cr7gala, VMach3, jirkaskullman a 10 ostatní se to líbí
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 48

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat