[lavender, violet]
 #446480  od azareus
 před 4 lety
Zdravím. Chcel by som sa spýtať, či používate bezproblémov SMS správy - tie štandardné od Xiaomi. Ja mám často problém, že mi neodosiela SMS - bez ohľadu na dĺžku - odošle ich povedzme až po 10-tich minútach, keď mi druhá strana medzitým pošle ďalších 5 správ, že prečo neodpisujem :D Pri komunikácii s manželkou je to veľký problém! :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye: Rozmýšľam o nainštalovaní SMS od Googlu, ktoré je potom možné spárovať s PC a písať cez PC, čo je praktickejšie. Ale neviem, či to mám spraviť - má aj niekto iný takýto problém, alebo som jediný? Vďaka za postrehy :hugging:
 #446489  od gogocar
 před 4 lety
@azareus

Klidně si Google zprávy (SMS) nainstaluj. Stejně je pravděpodobné v příštích aktualizacích Global rom nahradí ty od xiaomi stejně jako app Kontakty.
 #446522  od Korn
 před 4 lety
Já bych možná nehledal problém v aplikaci, jako spíš v operátorovi nabo síti jako takové...případně v tom, jak je na tom telefon se signálem.
 #446589  od Ladislav Ševčík
 před 4 lety
Mne SMS/MMS fungujú bez problémov, ale nedá sa to vytuningovať je to úplný základ, preto som vyskúšal aplikácie Textra SMS a Mood Messenger, sú fakt výborné, dá sa v nich nastaviť mnoho vecí ako štýl a farba bublín atď., no nefunguje v nich zvuková notifikácia ani blikanie LED diódy takže je to vlastne nepoužiteľné. Akoby s mini mobil nechcel spolupracovať. Nevie niekto kde je problém?
 #449717  od skrob
 před 4 lety
Doporučuji Textru, je to pár korun a je to fakt pohoda graficky i funkčně, navíc jsem poslal problém vývojářům a reagovali okamžitě. S tím zvukem je to asi takto. CITACE z webu:
Ano, to se mi s launcherem Nova a Textrou stalo taky a dlouho jsem na to nemohl přijít. Všechny ostatní aplikace fungovaly i se zvukem, ale textra ne :) Příčina je v tom, že v některé verzi MIUI prostředí přibila možnost kromě povolení zobrazování notifikačních ikon samostatně povolit zvuk. Takže jít do hlavního manu nastavení androidu, tam "nainstalované aplikace" najít Textra a tam oznámení. A povolit zvuk, které nevím proč, u Textry se s nějakou aktualizací vypnul.
 #451586  od Martina Wohlova
 před 4 lety
Ahojky,taky resim toto dilema,...co za apku na sms.Doposavad jsem pouzivala Textru (spousta moznosti,ktere xiaomi postrada)a byla jsem sni ve vsech smerech spokojena.Ted na mem novem founu,mi stale pri prichozich sms,popripade mms,nejde melodie.Uy jsem zkousela i jine formaty zvuku,stale nic.Vyzkousela jsem teda i GO Sms,a problem je stale stejny.Ja tusim,ze to bude nejaka prkotina,kterou nemuzu najit,a nasledne spustit.Mohl by prosim nekdo poradit,jak nato?Dekuji vsem za pomoc.
 #451735  od azareus
 před 4 lety
Ja som začal používať zatiaľ google messages, avšak nefungujú mi MMS... ani na týchto SMS, ani na štandardných xiaomi SMS... MMS skrátka neprijmem, neviem kde je chyba :(
 #451909  od Gepa
 před 4 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 4 lety
....Doposavad jsem pouzivala Textru (spousta moznosti,ktere xiaomi postrada)a .... .Ted na mem novem founu,mi stale pri prichozich sms,popripade mms,nejde melodie....
Však tato nastavení na Textře fungují a nic nebrání tomu, používat jí dál.
 #452066  od Spalealeo
 před 4 lety
Ahoj. Jak je to s těmi sms od googlu.Nahradí stavajici.Mně stačí stavajici.Jo a postřehl někdo, že by měli fungovat psanu zdarma když jste na wifi se stavajici apkou pokud máte účet u xiaomi..Dobrá věc když nechtěně samažu sms tak ji zas najdu přes účet,pokud udelanou synchr.Což je na víc dobrá věc.......................
 #452067  od gogocar
 před 4 lety
Nahrazení app na SMS Google app budou pravděpodobně jenom u EEA rom.

Druhá otázka , " cloudové zprávy " fungují jenom mezi tel. s MIUI a oba musí mít tuto funkci aktivovanou.
 #452072  od Spalealeo
 před 4 lety
Jo ale, aby Funovali i od googlu tak taky musí být aktivovany nahodou jsem na to narazil. Jinak je rcs zatím k ničemu když máme zabržděný operatory.já jsem si to aktivoval.Ale zase kdo to má a kdo ne. U xiaomi to samé. Pokud vím tak watsap,skype.....to je taky psaní funguje to stejně,přes net.Tak proč zase rcs.Pokud jde to na datech tak to závislé na signálu.Takže to je jako obyč sms.Wi-Fi neřeším bez komenteře.Jo a když bude ten google sms místo stavajicich tak to už asi nenajdu na účtu smsky jako s interni.To asi musím mít něco na zálohu sms?
Naposledy upravil(a) Spalealeo dne 30 Říj 2019, 08:26, celkem upraveno 1 x.
 #452074  od Spalealeo
 před 4 lety
A proč u EEA NAHRAZENY mně to na smsky stačí,ale jsem připraven dřív než budou.
Naposledy upravil(a) Spalealeo dne 30 Říj 2019, 08:32, celkem upraveno 1 x.
 #452075  od gogocar
 před 4 lety
Nerozumím tomu co jsi napsal. (čti to po sobě než to odešleš) :thinking:

Nahrazení MI sms app od Google je v EEA rom kvůli GDPR stejně jako app na Kontakty a Hovory (telefon).
 #452076  od Spalealeo
 před 4 lety
Aha pokakana eu a její fakt úžasný nařízení.A ha tak to jsem asi napsal asi nějak chytře a nebo špatně .Jinak goole spoušti rcs to je přes net.Něco jako mi zpravy a nebo watsap ten jde taky na psaní. Aby to fungovalo to musíš mít aktivni jako mi zpravy.
 #453669  od Martina Wohlova
 před 4 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 4 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 4 lety
....Doposavad jsem pouzivala Textru (spousta moznosti,ktere xiaomi postrada)a .... .Ted na mem novem founu,mi stale pri prichozich sms,popripade mms,nejde melodie....
Však tato nastavení na Textře fungují a nic nebrání tomu, používat jí dál.
Pouzivam Textru.V nastaveni teto apky mam vse jak ma byt (pouzivala jsem ji bez nejmensiho problemu na Samsungu)a kazdy kontakt ma prirazenou svoji melodii,a i presto,pri prichozi sms zni pouze jedna melodie a ani ta neni nastavena u zadneho kontaktu.Stejne tak to fungovalo u pokusu s apk GO sms.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat