[dipper, ursa, sirius, equuleus, platina]
 #414592  od Vacicak
 před 5 lety
Zdravím ve spolek. Dostal jsem Mi 8 Pro verzi, ačkoli jsem měl dostat Lite (na kterou je všude všeho spousta) a právě řeším nějaký ochranný kryt. Zatím mám ten průhledný silikon a z fólie, co mi zbyla z tabletu, jsem si udělal takovou provizorní ochranu na display, abych ho nepoškrábal :D

Ale k věci o co mi přesně jde. Na Aliexpressu se na PRO shání obaly tak nějak hůř. Jde kdyžtak koupit i obal na Explorer verzi? Co jsem tak koukal, tak jsou to v podstatě tvarově i uspořádáním stejné telefony, které se liší pouze po stránce hardware. Nebo se mýlím a je tam jiný záludnost?

Z předešlého Redmi Note 4x jsem byl zvyklý na Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť obal, ale pochybuji, že seženu něco stejného i na 8 Pro, kdybyste věděli o podobném, tak mi prosím dejte vědět.

Předem díky za odpovědi a doufám, že se to tu neřešilo, snažil jsem se to zde celé projet, než jsem se odhodlal vytvořit nový topic :)
 #414634  od Nixx
 před 5 lety
Je to horší hledat no ... ale třeba něco takového by ti mohlo vyhovovat?
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Ale rozdím mezi Explorer a Pro by měl být jen v hw a Explorer je "průhledný" ze zadu.
Obrázek
 #414644  od Vacicak
 před 5 lety
Díky za tip, nicméně to je přesně typ, co nechci :D Nechci skládací na stojánek, je to zbytečně robustní a já stojánek stejně nikdy nevyužiji. Proto mi vyhovoval tam ten. Jednoduchý, kryl telefon z obou stran a lehký. Já si určitě na Ali najdu, co mi bude vyhovovat, šlo mi opravdu jen o to, utvrdit se v tom, že rozdíl je pouze v HW výbavě, nikoli umístění čoček, senzorů atd. Dost mi to na Alíkovi usnadní hledání a jelikož jsem si nebyl tak úplně jistý, tak jsem se rozhodl obrátit sem, kde jsou fandové a mají tohle vše nastudované do nejmenších detailů :)

BTW, mám tu Pro taktéž s "průhledným" zadkem :)
 #414652  od michaelbmw
 před 5 lety
Měl by být stejný, mám obal na EE a sedí dobře . Ano měly by se lišit pouze HW ,velikost a uspořádání by měly sedět.
 #414679  od prokji
 před 5 lety
Drobné upozornění: Mi8 EE má čtečku otisků vzadu, mi8pro v displeji. To aby tě neprekvapila díra na zádech obalu Mi8.



Odesláno z mého MI 8 UD pomocí Tapatalk

 #414682  od Vacicak
 před 5 lety
Od kdy má EE čtečku na zádech? Ve všech materiálech, videích na YT se právě prezentuje, že má čtečku také v displayi. Ostatně to byl také důvod, proč jsem hledal i kryty pro EE :)
 #414692  od VMach3
 před 5 lety
Mi 8 Explorer Edition samozřejmě má čtečku v displeji, nikoliv na zádech.
Příslušenství pro Mi 8 EE a Mi 8 Pro je totožné. Rozdíl u těchto modelů je prakticky pouze ve snímači pro odemykání tváří, Mi 8 Pro používá stejně jako Mi 8 infračervenou kameru, Mi 8 EE má 3D sken obličeje.
A Mi 8 Pro je dostupný pro globální trh, kdežto EE je výhradně pro Čínu.
 #415531  od jla
 před 5 lety
Prave dnes mi prislo puzdro pre MI 8 Pro, hladal som ho dlhsiu dobu a bolo zatial jedine co som nasiel. Stalo cca 8 eur aj s dopravou !!!, ktora sice trvala cca mesiac, ale dockal som sa a pasuje perfektne. Jedna sa o
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Vzadu ma otvor iba pre kameru, kedze MI 8pro ma snipac pod displayom. Mozem odporucit.
Obrázek
 #415592  od Vacicak
 před 5 lety
Takový typ pouzdra pro Mi 8 Pro se dá na AliExpress sehnat i za $4. Stačí tam napsat mi 8 pro flip case (případně mi 8 Explorer flip case) :-) Bohužel ale jsou všechny s tím "rozkládacím" mechanismem co slouží jako stojánek a to já nechci :-) Takže jsem si objednal asi 4 co kryjí jen záda a do zásoby pár temperovanych sklíčkek :-)

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat