[beryllium]
 #395939  od javier95
 před 5 lety
Zdarec lidi, mám takovej problém. Zatím sem nucen být na Global verzi, protože unlock bude možný až za 72 hodin. Ale radši se stejně zeptám. Setkal se někdo s problémem, kdy při rychlejším psaní na Klávesnici dotyk nereaguje úplně ideálně? Je to jakoby dotyk nestíhal zaznamenat všecky "úhozy" a semtam nějaký vynechá . Může to opravit aktualizace? Nebo setkal se s tím někdo, je to důvod k reklamaci? :cry:
 #395995  od zako732
 před 5 lety
A co používáš za klávesnici? Mám pocophone od půlky září a žádné problémy nemám. Jestli můžu doporučit tak zůstaň na globální romce. Je stabilnější a i výdrž baterie je dost dobrá
 #395997  od javier95
 před 5 lety
Používám SwiftKey, ale není to jen o klávesnici, ten panel prostě vypouští některé dotyky, nejen při psaní.. ROM 9.6.25.0
 #396226  od javier95
 před 5 lety
Mám nalepené ochranné sklo, ale stále čekám na povolení odemčení bootloaderu. Pokud problém přetrvává i po nahrání místní rom zkusím ho odstranit. Mezitím sem zjistil, že dost pomohlo vypnutí gest a používání normálních tlačítek, v kombinaci s deaktivací screenshotu třemi prsty. Z toho soudím že jde asi o softwarový problém.
 #396532  od javier95
 před 5 lety
nahozena aktuální místní rom, telefon se již dá používat i s gesty a občasné vynechání dotyku je tak nějak snad pryč. Jediné co stále přetrvává, je vynechání zaznamenání dotyku při mazání písmen rychlým ťukáním. Zvláštní že když telefon otočím jde již ťukat standardně :thinking: Asi jde o hardware problém v tom jistém místě na displeji, ale s tím se dá žít :smirk:
 #396854  od javier95
 před 5 lety
právě sem čistou náhodou našel způsob jak testovat, jesli máte taky špatnou reakci na krajích displeje. Stáhněte klávesnici SwiftKey. Nastavte velikost na velká a zkuste ťukat na jednotlivé klávesy. Všecky klávesy kromě " q & p" vykazují vibrační odezvu ale zmíněné klávesy mají prodlevu zaznamenání takže vibrační odezvu od kláves prstem necítíte. Důležité je mít přitom telefon položený a dotýkat se jej pouze prstem kterým píšete. Stejně tak mezerník ťukaný téměř na kraji displeje funguje ale neucítíte odezvu, kdežto ťukaný u jeho horního okraje již vibruje okamžitě při doteku. Tato prodleva mezi dotykem a vibrací(zaznamenáním dotyku), způsobuje ony psací problémy, kvůli kterým sem zakládal vlákno. Zkuste a dejte vědět :nerd:
 #396939  od javier95
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
toto je ten problém, sem zvědav jestli to půjde odstranit softwarově :sweat:
 #399012  od javier95
 před 5 lety
@ingbrzy prosím.. nikoho znalejšího systému Android neznám, můžeš poradit nějaký způsob na kalibraci displeje, nebo tak něco? Začíná mě to vážně štvát :sob: ty kraje displeje fungují s prodlevou a občas vůbec :sweat:
 #399023  od ingbrzy
 před 5 lety
mozno reklamacia?
 #399024  od javier95
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
mozno reklamacia?
no on ten problém má téměř každý poco, ne-li každý. Co sem tak četl tak servis neuznává že je to problém. Pár lidí dostalo nový dotyk a problém je furt stejný. Zkoušel sem testovat dotyk přes CIT a ten mobil to prostě zaznamená i v krajích. Přijde mi že systém jen jakoby čeká, jestli nepřijde gesto, když je dotyk v krajích displeje :( Zkoušel sem jak vypnout screenshot 3 prsty tak přepnout na tlačítka z gest, prostě všechno :smirk:
navíc psal sem to i na en fóru a stejný problém hlásila hromada lidí :/
 #399091  od majo8888
 před 5 lety
Sakra a ja som si ho objedal po tomako mi odišiel displej na mi note2 :sweat_smile: no dúfam že ten môj kus bude ok :smiley: vždy sa nechám zlákať nízkou cenou a potom to tak vyzerá :laughing: :laughing: :laughing:
 #399104  od javier95
 před 5 lety
asi tě zklamu, nebude ok.. :zipper_mouth: všechny poco mají tento problém. Kromě toho dotyku je to však perfektní telefon. Teď zkouším jednu appku co mění různé hodnoty v zaznamenání dotykové plochy, tak dám kdyžtak vědět jestli nějaké nastavení nabízí alespoň slušnou možnost používání.
 #399293  od lifty
 před 5 lety
Mám občas stejný problém, měl jsem ho i na Note 5 a přechodem na místní romku to přestalo, ale tady to pokračuje pořád,možná míň, ale je to pořád, zapnutí tlačítek nepomáhá, snad je to SW problém... :(
 #401776  od javier95
 před 5 lety
máte někdo taky po aktualizaci na 8.11.23 několikanásobně horší dotyk než předtím? při silném tlačení reaguje dobře, ale dělat si do displeje díry s každým dotykem není moc fajn řešení :sob: nějaký typ jak zvýšit citlivost displeje manuálně? :frowning2:
 #402036  od kopriw
 před 5 lety
PauloKP69 : jaka je spokojenost s kernelem? taky o nem uvazuju , jen zatim nebyl cas si k tomu sednout a testnout. Jinak me taky prijde po posledni aktualizaci, ze je ten dotyk horsi a reaguje az kdyz prst vic pritisknu na sklo.
 #402055  od javier95
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
Mám zatím Global beta 8.11.15 rom a nepozoruji žádné problémy s dotykem. :thinking:
ten problém má každý pocophone, napříč verzemi rom. Displej u všech krajů displeje reaguje pomaleji. Více info je nahoře ve videu co sem posílal nedávno.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat