Aha tak dik ,a vlastne kdyz chci vymazat jemom cache tak to v tom zaskrtnu jen jo
A nemáš už tam nějaké widgety nebo ikony,zkus dát widget počasí na novou prázdnou plochumiramixin píše:Proc me pise kdyz chci si dat widget pocasi tak to pise nedostatek mista
Instaluj znova ROM a nebo rozbal zip aktualizace a ve složce system/priv-app/ najdeš Browser.apk. Tu pak můžeš instalovat jako normální aplikaci.miramixin píše:Jak do mi3 mam dostat ten prohlizec proste ho tam nemam teda kdyz nainstaluju rom tak tam je ,ale kdyz udelam factory tak se smaze
Ktore TWRP ti funguje?Xfantasy píše:MiNotePro: ROM funguje bezvadně, Titanium záloha ok, WiFi displej ok...
Jediné co pořád nejde je nový TWRP. Nevidí disk, nemá nikam přístup... Opět jsem musel vrátit starší verzi přes PC.
Nedávejte prosím TWRP do ROM
Odesláno z mého MI NOTE Pro pomocí Tapatalk
Presne tak to ma vyzerať, ešte by som možná trochu riešil appku Android ( cz/sk preklad OS Android) , lebo ja som zo začiatku mal vyššiu spotrebu, ale pokiaľ tlf funguje správne, tak awake time a cpu time Samozrejme závisia od nainštalovaných App, nastavenia power saver a používania tlf. Ty máš OS Android 8% a System Android 5%, ja to mam presne naopak.prokji píše:Tak po dvou dnech testování žádná chyba neobjevená,všechno běží pořádně, výkon a spotřeba parádní
Mě ale twrp normálně jede na note pro když jsem nahrál rom, úložiště vidím v twrpXfantasy píše:MiNotePro: ROM funguje bezvadně, Titanium záloha ok, WiFi displej ok...
Jediné co pořád nejde je nový TWRP. Nevidí disk, nemá nikam přístup... Opět jsem musel vrátit starší verzi přes PC.
Nedávejte prosím TWRP do ROM
Odesláno z mého MI NOTE Pro pomocí Tapatalk
Nechci se mylit a treba uz to tu i bylo, ale pri prechodu z MiRecovery na TWRP stacilo provest aktualizaci updatu, jehoz soucasti bylo i samotne TWRP, takze pokud bych dnes prechazel z verze A4.4 na A6, flashnul bych 5.12.17, kde je urcite MiRecovery, a pak bych pres Updater flashnul 6.3.17 a verim, ze by se stejne, jako jsem to udelal v minulosti pri 1. A6 s TWRP, dostavil po restaru vysledek s nainstalovanou TWRP.jege píše:mirotaso: Poslední 2-3 verze jsem právě kvůli zmatkům s TWRP přeskočil a prohlídl si je jenom zběžně, jelikož jsem nepochopil čachry s TWRP a čekal jsem, že snad to vyřeší nějaká OTA aktualizace.
A ja treba vubec nechapu, v cem je problem u nekterych uzivatelu, nainstalovat aktualizaci manualne. To je tak tezke udelat prislusny dvojhmat a instalovat???mirotaso píše:... a aj to som uz napisal /sice ako cistu konspiraciu :)/ ze prave kvoli prechodu na TWRP /samozrejme nie len kvoli tomu, neskor to @ingbrzy vysvetlil/ boli OTA pozastavene, aby vsetci lenivci boli donuteni prist na forum ... takze strkat hlavu do piesku sa nie vzdy vyplaca... [SMILING FACE WITH SMILING EYES]jege píše:mirotaso: Poslední 2-3 verze jsem právě kvůli zmatkům s TWRP přeskočil a prohlídl si je jenom zběžně, jelikož jsem nepochopil čachry s TWRP a čekal jsem, že snad to vyřeší nějaká OTA aktualizace.
Cyklicke vypadky delala jen jedna z 1. aktualizaci A6. Nasledujicim updatem vse skoncilo a od te doby jede vse, jak ma. I tato aktualizace funguje bezchybne bez dodatecnych instalaci apps.drsnejmarvin píše:V minulosti tady pár z nás co mají MI3 zmiňovali cyklické vypadávání GPS. Já s tím problém nemám. Z důvodu vyšší spotřeby sem instaloval Root Booster a tam pokud zvolím možnost, aby se spořila co nejvíc baterie, tak při navigaci začala GPS vypadávat i mě v cyklech. Stačilo přejít na jiný režim a v pohodě. Takže třeba nemáte tuto app, ale jako námět pro pátrání proč se vám to děje by to být mohlo?!
Mi se zapinal cca 6 hodin a nepovedla se nekteta cast z instalace jednoho z predhozich novych updatu.conflikt píše:Uz hodinu se mi zapína telefon .......?? neco se asi nepovedlo..