STE SPOKOJNÍ S TOUTO VERZIOU MIUI?

ANO
137
94%
NIE
8
6%
 #217134  od kapap1
 před 9 lety
blacker91 píše:Mam poznatek k aplikaci ovladac. V minule verzi jsem ho pouzival tak ze jsem si vybral znacku provedlo me to testem tlacitek a bylo to ok. Provedl jsem factory reset a pustil ovladac z aktualni verze a at zmacknu jakoukoli znacku tak to po me chce neco potvrit ze dvou moznosti ale vse je v cinskych znacich takze tezko rict co to po me chce popripade co je za moznosti :)
Ja jsem intuitivne potvrdil ten caj vpravo a zatim to funguje. Obrázek Obrázek Obrázek

Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk
Clew se to líbí
 #217135  od kapap1
 před 9 lety
tLustej.miCin píše:
mirotaso píše:
tLustej.miCin píše: Nemohl. Protože to nefunguje :) Vubec mi to nejde. Na kitkatu to slapalo.

...ono to zrejme treba prepnut v roletke, ci chces nabijat alebo prenasat data... a inac vyslo nove MI Suite
V roletce nic nevidim. Kde to prosim je?

Jo a jak vypnu ty cerveny podtrzeny linky pod slovy? Mam vyple autokorekce a hrozne me to vadi :))
Obrázek

Pokud ti jeste nedorazila odpoved, tak mrkni do archivu updatu 6.3.10. Resil jsem to same a VMach3 poslal odkaz na vlakno zde na foru, jak se zvyrazneni zbavit. Udelal jsem podle postupu a funguje.

Naposledy upravil(a) kapap1 dne 20 Bře 2016, 12:22, celkem upraveno 1 x.
tLustej.miCin se to líbí
 #217137  od kapap1
 před 9 lety
Marty_Mark píše:Nevíte někdo jak změnit ve spuštěných aplikacich zobrazení? Mám tam náhledy a chtěl bych tam jen ikony (žere to RAM). Zkoušel jsem dvěma prsty nahoru i dolu, ale nefunguje to.

Odesláno z mého HM NOTE 1S pomocí Tapatalk
Kdyz rozjedes spustene app (trojlinka vlevo dole), vyskoci okno spustenych app a podle toho, co chces udelat pohybujes dvema prsty - zvetsujes pohybem prstu od sebe a zmensujes pohybem prstu k sobe. Obrázek

#217138  od kapap1
 před 9 lety
listrmistr píše:Zdravím tak já taky úspěšně přešel na 6 ale nemám tam prohlížeč, nevíte co s tím. Děkuji
Nainstaluj aktualizaci jeste jednou.

#217139  od kapap1
 před 9 lety
Gnaver píše:Je nějaký způsob jak ručně odmrazit appky? Na kitkatu jsem jich pár povypinal (aplikace disable apps) a aktualizoval na mm. Nic je teď nechce odmrazit (Titanium, link2nd, disable apps..)

Pokud možno bez FR

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Mas prava root??? Bez nich odmrazovani nepujde.

#217141  od kapap1
 před 9 lety
VMach3 píše:Na TWRP se předcházelo z důvodu změny podpisu v MI-Recovery. Proto není možné aktuální verze instalovat v MI-Recovery. 6.3.17 v MI-Recovery nenainstaluješ.
Rozumim. V takovem pripade je zbytecne tahat 6.1xx a instalovat posledni update, kdyz je jednodussi rovnou instalovat TWRP. Obrázek

Naposledy upravil(a) kapap1 dne 20 Bře 2016, 12:23, celkem upraveno 1 x.
 #217146  od kapap1
 před 9 lety
okovjogurtu píše:OTA... asi se zeptám hloupě, ale to by byl takový problém místo oficiálních Čínských serverů používat pro OTA jiný ?
On uz tady Ingbrzy v minulosti vzpominal, jaka je provazanost s OTA aktualizacemi a cinskymi servery (zrejme to bude proto, ze pri nastavenych automatickych aktualizacich tlf vyhleda predem stanovenou adresu serveru a stahuje - prece jen je to multilang aktualizace, kterou nestahuje jen Cech nebo Slovak?!).
Otazkou vsak zustava, jestli je takovy problem aktualizaci stahnout do tlf a aktualizovat rucne. Jsou to vlastne jen 2 zanedbatelne kroky navic a prubeh aktualizace je stejny jako u OTA.

prokji, štír, Zitka se to líbí
 #217147  od Gnaver
 před 9 lety
kapap1 píše:
Gnaver píše:Je nějaký způsob jak ručně odmrazit appky? Na kitkatu jsem jich pár povypinal (aplikace disable apps) a aktualizoval na mm. Nic je teď nechce odmrazit (Titanium, link2nd, disable apps..)

Pokud možno bez FR

Root je. Zmrazit a odmrazit jiné aplikace jde, ale ty co jsem zmrazil před updatem nejdou.

Tak oprava, root je (wakelock detector funkční, úprava práv v systému jde, nahrát jiné ikony do systém default jde), ale mrazit a odmrazit nejde nic..

#217149  od miramixin
 před 9 lety
karlos7 píše:
miramixin píše:Proc me pise kdyz chci si dat widget pocasi tak to pise nedostatek mista
A nemáš už tam nějaké widgety nebo ikony,zkus dát widget počasí na novou prázdnou plochu

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Tak restart pomohl
 #217150  od miramixin
 před 9 lety
Prohlizec jsem vybral ze zipu a uz vsechno frci zda se ze opravdu dobre ,hlavne gps me najde okamzite ,dik za pomoc
 #217154  od drsnejmarvin
 před 9 lety
Tak už došlo i na mě :( Stáhl jsem si instalační balíček a přes aktualizaci vybral zip z úložiště a dal instalovat. Chvíli se dělo něco v TWRP a pak už asi po půl hodině se na telefonu asi jen nechce dokončit restart, což sem vydržel sledovat asi další hodinu, když ho zkusím vypnout sám se zapne a opět jen restartuje. Nijak jsem stažený soubor nepřejmenovával, ale nějaká doporučení tady jsou, že se má přejmenovat při instalaci na update.zip ??? To se musí vždy přejmenovat ?
V této chvíli stahuju čínskou developer ROM, protože jediné na co telefon reaguje je režim fastboot :( Takže hurá, jdu se učit co a jak, aspoň neumřu blbý :)
 #217163  od kikina31
 před 9 lety
Gnaver píše:
kapap1 píše:

Pokud možno bez FR

Root je. Zmrazit a odmrazit jiné aplikace jde, ale ty co jsem zmrazil před updatem nejdou.

Tak oprava, root je (wakelock detector funkční, úprava práv v systému jde, nahrát jiné ikony do systém default jde), ale mrazit a odmrazit nejde nic..

Mám stejný problém.

#217164  od mirotaso
 před 9 lety
drsnejmarvin píše:Tak už došlo i na mě :( Stáhl jsem si instalační balíček a přes aktualizaci vybral zip z úložiště a dal instalovat. Chvíli se dělo něco v TWRP a pak už asi po půl hodině se na telefonu asi jen nechce dokončit restart, což sem vydržel sledovat asi další hodinu, když ho zkusím vypnout sám se zapne a opět jen restartuje. Nijak jsem stažený soubor nepřejmenovával, ale nějaká doporučení tady jsou, že se má přejmenovat při instalaci na update.zip ??? To se musí vždy přejmenovat ?
V této chvíli stahuju čínskou developer ROM, protože jediné na co telefon reaguje je režim fastboot :( Takže hurá, jdu se učit co a jak, aspoň neumřu blbý :)
nerob miflash cez fastboot.... ak si pravda uz nezacal... prirobis si zbytocnu robotu... je aj jednoduhsia cesta!!!
 #217165  od kapap1
 před 9 lety
kikina31 píše:
Gnaver píše:
kapap1 píše: Mas prava root??? Bez nich odmrazovani nepujde.

Mám stejný problém.

Tak to vypada na kolektivni problem. Link2sd hlasi selhani. Nastesti mi to nevadi. Obrázek

#217167  od prokji
 před 9 lety
kapap1 píše:
kikina31 píše:
Gnaver píše: Root je. Zmrazit a odmrazit jiné aplikace jde, ale ty co jsem zmrazil před updatem nejdou.

Mám stejný problém.

Tak to vypada na kolektivni problem. Link2sd hlasi selhani. Nastesti mi to nevadi. Obrázek

Quarantine funguje bez problémů..
Obrázek

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) prokji dne 20 Bře 2016, 14:43, celkem upraveno 1 x.
 #217168  od drsnejmarvin
 před 9 lety
mirotaso píše:
drsnejmarvin píše:Tak už došlo i na mě :( Stáhl jsem si instalační balíček a přes aktualizaci vybral zip z úložiště a dal instalovat. Chvíli se dělo něco v TWRP a pak už asi po půl hodině se na telefonu asi jen nechce dokončit restart, což sem vydržel sledovat asi další hodinu, když ho zkusím vypnout sám se zapne a opět jen restartuje. Nijak jsem stažený soubor nepřejmenovával, ale nějaká doporučení tady jsou, že se má přejmenovat při instalaci na update.zip ??? To se musí vždy přejmenovat ?
nerob miflash cez fastboot.... ak si pravda uz nezacal... prirobis si zbytocnu robotu... je aj jednoduhsia cesta!!!
Po připojení k PC a zapnutí telefonu mi naskočil do TWRP, takže sem přejmenoval soubor na UPDATE.zip instalace proběhla, po ní dalvik cache a pak restart a t.č. restartuje, tak ho ještě chvíli nechám a uvidím.
 #217170  od szachara
 před 9 lety
prokji píše:
kapap1 píše:[Tak to vypada na kolektivni problem. Link2sd hlasi selhani. Nastesti mi to nevadi. Obrázek

Quarantine funguje bez problémů..
Titanium Backup tak isto no problem, link2sd freeze nefunguje.

Silvr Nexus 10
 #217171  od mirotaso
 před 9 lety
drsnejmarvin píše: Po připojení k PC a zapnutí telefonu mi naskočil do TWRP, takže sem přejmenoval soubor na UPDATE.zip instalace proběhla, po ní dalvik cache a pak restart a t.č. restartuje, tak ho ještě chvíli nechám a uvidím.
ok... pred opatovnou instalaciou si mohol este urobit wipe dalvik a cache... uvidis ako to dopadne, je mozne, ze sa ti aj blbo stiahla romka, tak ju potom v pripade potreby stiahni este raz a nakopiruj cez TWRP do telefonu
 #217172  od drsnejmarvin
 před 9 lety
mirotaso píše:
drsnejmarvin píše: Po připojení k PC a zapnutí telefonu mi naskočil do TWRP, takže sem přejmenoval soubor na UPDATE.zip instalace proběhla, po ní dalvik cache a pak restart a t.č. restartuje, tak ho ještě chvíli nechám a uvidím.
ok... pred opatovnou instalaciou si mohol este urobit wipe dalvik a cache... uvidis ako to dopadne, je mozne, ze sa ti aj blbo stiahla romka, tak ju potom v pripade potreby stiahni este raz a nakopiruj cez TWRP do telefonu
Díky moc, zatím to nadějně nevypadá, už to restartuje dobře půl hodiny :( ... a ten soubor na instalaci přes TWRP se musí teda vždy přejmenovat na update?
 #217174  od Nitrak
 před 9 lety
Ahoj, tak musim říct, že jsem novou verzi vyzkoušel na svym MI4W. Telefon se načítal asi hodinu, tak jsem ho restartnul, to samý. Připojil jsem telefon k počítači, abych nahrál jinou verzi a on se připojil jako MI3W (??). Zkusil jsem ještě mirror verze 6.3.17, zase nic, pak jsem zkusil 6.3.3, taky se nenačetla, tak jsem sáhnul po poslední co jsem měl nainstalovanou: 6.2.18 a ta krásně šlape. Nevím čím to bylo, ale asi si o novějších verzích necham zdát. Kdyby někdo měl vysvětlení, byl bych rád. Díky :)
 #217175  od szachara
 před 9 lety
drsnejmarvin píše: a ten soubor na instalaci přes TWRP se musí teda vždy přejmenovat na update?
Nemusí se vůbec premenovavat.

Daj to inštalovať ešte raz a post-ni sem výstup log.

Silvr Nexus 10
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!