Stačí telefon přepnout do Angličtiny, restartovat a spustit MiFit a hodinky naskočí s 0.1.0.80
Ahoj, v příspěvku nad tebou jsem děkoval za pomoc s totožným problémem, řešení je první příspěvek na stránce. O stránku zpět (12) je odkaz na vlákno, které se tomuto problému věnujePre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj vše, není tu někdo kdo poradí co s tím, nebo co to znamená? Nemůžu se z toho dostat. Hodinky připojený s telefonem, proběhly aktualizace přes MI Fit. Při aktualizaci ze změní zobrazení na ikonu stahování a pak zase nazpátek.
![]()
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj, v příspěvku nad tebou jsem děkoval za pomoc s totožným problémem, řešení je první příspěvek na stránce. O stránku zpět (12) je odkaz na vlákno, které se tomuto problému věnujePre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj vše, není tu někdo kdo poradí co s tím, nebo co to znamená? Nemůžu se z toho dostat. Hodinky připojený s telefonem, proběhly aktualizace přes MI Fit. Při aktualizaci ze změní zobrazení na ikonu stahování a pak zase nazpátek.
![]()
![]()
Opravdu stačí jen zavřít MiFit, v nastavení telefonu přepnout jazyk systému do angličtiny, pak znovu spustit MiFit a po příhlášení hodinek je vše v pořádku. Potom už jen vrátíš nastavení jazyka zpěz do češtiny.
Tak jsem také (ne)šťastný majitel tohoto polovýrobku. Funguje to podivně.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj, v příspěvku nad tebou jsem děkoval za pomoc s totožným problémem, řešení je první příspěvek na stránce. O stránku zpět (12) je odkaz na vlákno, které se tomuto problému věnujePre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj vše, není tu někdo kdo poradí co s tím, nebo co to znamená? Nemůžu se z toho dostat. Hodinky připojený s telefonem, proběhly aktualizace přes MI Fit. Při aktualizaci ze změní zobrazení na ikonu stahování a pak zase nazpátek.
![]()
![]()
Opravdu stačí jen zavřít MiFit, v nastavení telefonu přepnout jazyk systému do angličtiny, pak znovu spustit MiFit a po příhlášení hodinek je vše v pořádku. Potom už jen vrátíš nastavení jazyka zpěz do češtiny.
Zavřít MiFit je myšleno odinstalovat? Nebo opravdu jen aplikaci zavřít? A je možné, že by mi nešlo přepnout jazyk do angličtiny, pokud se jedná o služební telefon? Jsem velmi mizerný uživatel. Hodinky mi fungovaly do dnešní aktualizace v AJ, s čímž jsem neměla problém. Po aktualizaci má také na displeji telefon - šipka - hodinky. DíkyPre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj, v příspěvku nad tebou jsem děkoval za pomoc s totožným problémem, řešení je první příspěvek na stránce. O stránku zpět (12) je odkaz na vlákno, které se tomuto problému věnujePre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj vše, není tu někdo kdo poradí co s tím, nebo co to znamená? Nemůžu se z toho dostat. Hodinky připojený s telefonem, proběhly aktualizace přes MI Fit. Při aktualizaci ze změní zobrazení na ikonu stahování a pak zase nazpátek.
![]()
![]()
Ako správne píšeš chybu spôsobila aktualizácia aplikácie MiFit na verziu 3.2.8. Riešenie je odinštalovať origo MiFit 3.2.8 a nainštalovať túto upravenú verziu 3.2.8.Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 7 letyAhoj vše, není tu někdo kdo poradí co s tím, nebo co to znamená? Nemůžu se z toho dostat. Hodinky připojený s telefonem, proběhly aktualizace přes MI Fit. Při aktualizaci ze změní zobrazení na ikonu stahování a pak zase nazpátek.
![]()
#320426 od Puzzlehead
před 5 měsíci
Gadgetbridge 0.20.2
app-debug.apk
(3.56 MiB) Staženo 374 x
FirmWare
V 0.0.8.74 přeloženy i obrázky (aktualizováno 31.8.2017)
Mili_chaohu.zip
(293.53 KiB) Staženo 227 x
upraveny-fw.zip
(760.67 KiB) Staženo 170 x
(aktualizováno 3.9.2017)
Postup instalace:
Odpárovat hodinky z aplikace MiFit a podobných notifikačních aplikací
Nainstalovat aplikace Gadgetbridge 0.20.2
Spustit Gadgetbridge 0.20.2 a spárovat s hodinkami
Do telefonu rozbalit FirmWare
V telefonu spustit správce souborů
Otevřít soubor Mili_chaohu.res a vybrat možnost otevřít (instalovat) pomocí Gadgetbridge 0.20.2
Počkat až proběhne aktualizace (Na hodinkách byste již měli vidět počeštěné obrázky)
Otevřít soubor Mili_chaohu.fw a vybrat možnost otevřít (instalovat) pomocí Gadgetbridge 0.20.2
Počkat až proběhne aktualizace a hodinky se restartují.
Gadgetbridge 0.20.2 můžete odinstalovat nebo jen odpárovat a vypnout
Zpátky spárovat s MiFit aplikací