[Oznamenia]
 #531789  od abdul
 před 3 měsíci
Ahoj, do Xiaomi 13 lite s HyperOS som nainštaloval twrp-3.7.1_12-0-ziyi-unreal3579. Asi 2 hodiny som sa trápil aby som nakopiroval ROM na úložisko. Nechcelo mi odšifrovať disk. Nakoniec po mnohých reštartoch a továrenských resetoch sa to podarilo a ROM xiaomi.eu_ZIYIG_OS1.0.5.0.ULLMIXM_14.zip som dal inštalovať. Na konci to vyhodilo pár červenych riadkov, myslim že zlozka /system a neviem čo ešte sa nedá otvoriť, alebo sprístupniť. Dal som reštart do systemu ako v navode.
Od tej doby sa telefon po zapnuti iba dokola reštartuje. Zobrazí iba MI logo. Ani TWRP nefunguje. Spustí sa, ale nedá sa ovládať, dotyková obrazovka nereaguje. Aj som skúsil TWRP nanovo inštalovať. Nepomohlo. Jediné čo viem napriek nefunkčnému twrp pripojiť úložisko na PC.
Ako to dám opäť do chodu? dik
 #531790  od VMach3
 před 3 měsíci
Nainstaluj ROM prostřednictvím Fastboot scriptem First_install_with_data_format
 #531793  od abdul
 před 3 měsíci
Nainstaloval som opat twrp, ale ani nespustil a rovno som dal nainštalovat ROM ako píšeš. Script sa spustil a prvé riadky myslím OK a potom samé chyby hlásilo, tak som to exitol. Po restarte sa system spustil a zdá sa že funguje. Aj twrp funguje. Na disku to celé zaberá vyše 20GB. Nemám z toho dobrý pocit. Ako si mám všetko totál vyčistit a načisto nahrať?
 #531794  od VMach3
 před 3 měsíci
Buď znovu nainstaluj ROM prostřednictvím Fastboot scriptem First_install_with_data_format
nebo v TWRP proveď Formát dat.
V obou případech musí proces projít bez chybových hlášek.
 #531801  od Rychtar84
 před 3 měsíci
Ahoj. Poradí někdo jak na odemknutí bootloaderu? Dělám přes aplikaci Xiaomi Community. Vždy počkám na datum uvedene v aplikaci. Teď jsem znovu požádal (půlnoc čínského času) a zase mě to posunulo o dalších 10dní.
Tzn teď už Budu čekat měsíc

Odesláno z mého Poco X3 pomocí Tapatalk

Obrázek
 #531859  od abdul
 před 2 měsíci
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 3 měsíci
Buď znovu nainstaluj ROM prostřednictvím Fastboot scriptem First_install_with_data_format
nebo v TWRP proveď Formát dat.
V obou případech musí proces projít bez chybových hlášek.
Ahoj,
tak ako píšeš som to robil opakovane a nakoniec sa to podarilo cez fastboot. Následne som ešte zopakoval reinstal twrp. Všetko prešlo a systém nabehol. Boli problémy s nestabilitou systému, tak som opakoval postup a opäť už bez chybových hlášok to prebehlo.
Problém s nestabilitou systému ale ostal, často sa po spustení takmer ľubovolnej apky systém hodí na LOCK screen a vysype upozornenia ktoré už boli videné a odstránené. Skúšal som zmeny tém, pri nich to robí vždy po aplikovaní zmeny. Viem si nejako natvrdo v systéme zmazať nastavenia tém? Mám podozrenie, že sa to začalo diať až keď som 1x zmenil tému. vdaka
praetoriant se to líbí
 #531944  od TITO
 před 2 měsíci
Ahojte ,tak moje postrehy Poco F6 odomknutý twrp nainštalované podla návodu ale decrypt nevie skúšal som niekolko krát format a taktiež nevidí na úložisku uložené image.Skúsil som to cez fastboot a všetko prebehlo v poriadku tak uvidím.Do budúcna tak musím robiť update cez PC.
 #532249  od jirk223
 před 1 měsícem
Ahoj,může mi někdo poradit jak odemknout bootloader u Xiaomi 13 u Xiaomi comunity u unlock pořád píše chybu a oddaluje dalším datumem pokusu,už nevím co stím chtěl bych Romku od tud
 #532275  od jirk223
 před 1 měsícem
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 1 měsícem
Zkus jiný Xiaomi účet.
Asi je nutné podstoupit přes ten Xiaomi comunity tu žádost o unlock asi že,bo jsem zkusil už třetí účet přidat přihlásit na Xiaomi v tel stejně to samé,chyba a můžu zas za tejden dva znova
 #532285  od dodo-j
 před 1 měsícem
Zdravím borci. potřeboval bych pomoci s mým problémem. Snažím se nainstalovat Fastboot ROM na můj Xiaomi 11 ultra verze HyperOS 1.0.4.UKACNXM stable. Předchozí a prvotní instalace zdejší HyperOS 1.0.3. stable proběhla bez problému. Tentokrát jsem nainstaloval ovladače 15_second ADB_Installer_v1.4.6 a instalace proběhla bez problému. Nicméně po připojení telefonu ve fastboot režimu ve správci zařízení nevidím Android bootloader interface ,ale pouze žlutý trojuhelník. To by znamenalo, že ovladač pro fastboot není instalován. i opětovná instalace ovladače fastboot napíše, že proběhla, ovšem problém přetrvává a ROM nejde instalovat, protože po spuštění skryptu windows_fastboot_update_rom.bat jenom napíše, že čeká na připojení zařízení a nic se neděje.
 #532286  od gogocar
 před 1 měsícem
Vyzkoušej nainstalovat ovládače znovu. Nezapomeň restartovat PC po instalaci ovládačů.
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Požadovaný ovladač lze získat i odtud.: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
dodo-j se to líbí
 #532370  od destiny
 před 3 týdny
Ahoj, nechci tu moc SPAMovat, pročetl jsem vlákno, ale fakt už nevím. Před měsíce jsem pořídil novou Xiaomi 14 a už skoro měsíc se snažím odemknout bootloader. Bez šance. Nejdříve jsem to zkusil v 8 večer, kvóta vyčerpána, pak jsem to zkusil hned po 6, to samé, takže pak jsem asi 10 dní se trefoval přesně na vteřinu na 18 hodinu a stále kvóta vyčerpána. Nakonec po těch 10 dnech to napsalo error u účtu a že tento účet ať zkusím 23.9. No protože mám účty 3, staré od 1800 do 2500 dní, vyzkoušel jsem nakonec zbylé 2 účty, ale na obou také vyčerpaná kvóta. Už mě moc nebaví to hlídat a zkoušet na vteřinu, když to stejně nejde. Vyzkoušel jsem i jiné verze apky od té 5.3.31 až poslední teď nějak 5.4.9, ale nemám svolení pokračovat a zkusit odemknout při spojení k PC. Skoro to už chci vzdát a telefon prodat. Máte prosím někdo radu, co dělat, když nemohu získat souhlas s tím odemknutím? Proč to zavedli a ještě na omezený počet? A přece to není tak, že sedí lidi u PC jako já, hlídají aktuální světový čas na vteřinu a v ten moment milión lidí klikne a kvóta se vyčerpá. Co dělám blbě? Je tedy pravda že jsem se svými účty odemkl hodně telefonů, protože jsem to dělal celé rodině a všem známým, ale poslední rok už určitě ne víc než 3 na účet. Už fakt nevím. Nový účet a měsíc čekat? To snad neeee, nebudu mít volné telefonní číslo na spojení. s účtem. Nemá někdo radu, co zkusit, nebo fakt už nevím. Moc děkuji.
jirk223 se to líbí
 #532400  od destiny
 před 3 týdny
před 3 týdny
Nebude o tímhle?
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Díky, ale to si nemyslím, to by se mělo týkat až verze 2 hyperOS, pokud jsem to pochopil správně, a to tam určitě není. Já fakt nevím už. Nějaký další nápad někdo? :sweat:
 #532470  od prody
 před 2 týdny
Taky s tím aktuálně bojuji, čas se posouvá (byť jenom o den) stále dál a dál. Zkusil jsem taky jiný účet, ale výsledek bohužel stejný. Je to škoda , že to takhle "vymysleli", jelikož ty telefony bez místního OS nejsou pro mne "to pravý". Od první Mi2S jsem si tak nějak už zvykl. 😉
Odemykám z Hyperos, poco F5 .
 #532500  od jirk223
 před 2 týdny
před 3 týdny
Ahoj, nechci tu moc SPAMovat, pročetl jsem vlákno, ale fakt už nevím. Před měsíce jsem pořídil novou Xiaomi 14 a už skoro měsíc se snažím odemknout bootloader. Bez šance. Nejdříve jsem to zkusil v 8 večer, kvóta vyčerpána, pak jsem to zkusil hned po 6, to samé, takže pak jsem asi 10 dní se trefoval přesně na vteřinu na 18 hodinu a stále kvóta vyčerpána. Nakonec po těch 10 dnech to napsalo error u účtu a že tento účet ať zkusím 23.9. No protože mám účty 3, staré od 1800 do 2500 dní, vyzkoušel jsem nakonec zbylé 2 účty, ale na obou také vyčerpaná kvóta. Už mě moc nebaví to hlídat a zkoušet na vteřinu, když to stejně nejde. Vyzkoušel jsem i jiné verze apky od té 5.3.31 až poslední teď nějak 5.4.9, ale nemám svolení pokračovat a zkusit odemknout při spojení k PC. Skoro to už chci vzdát a telefon prodat. Máte prosím někdo radu, co dělat, když nemohu získat souhlas s tím odemknutím? Proč to zavedli a ještě na omezený počet? A přece to není tak, že sedí lidi u PC jako já, hlídají aktuální světový čas na vteřinu a v ten moment milión lidí klikne a kvóta se vyčerpá. Co dělám blbě? Je tedy pravda že jsem se svými účty odemkl hodně telefonů, protože jsem to dělal celé rodině a všem známým, ale poslední rok už určitě ne víc než 3 na účet. Už fakt nevím. Nový účet a měsíc čekat? To snad neeee, nebudu mít volné telefonní číslo na spojení. s účtem. Nemá někdo radu, co zkusit, nebo fakt už nevím. Moc děkuji.
Taky stím bojujinw už na to kašlu je to škoda chtěl jsem si nainstalovat od tud Romku a mít víc podkontrolou tel,ale budiž nevadí stejně to je jen pracovní ....ale řeknu jedno dobře teda sere mě to jak cyp,kurna😂
 #532553  od MAO
 před 2 týdny
Error: -17: Integrity API error (-17): There is a transient error on the calling device.
Retry with an exponential backoff.
(Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť).
Build fingerprint: Xiaomi/odin/odin:13/RKQ1.211001.001/V14.0.8.0.TKMCNXM:user/release-keys
Brand: Xiaomi
Device: odin
Model: 2106118C
TestId: dGVzdGluZy00MzEyOGFlNS03YzQ0LTRhZWUtYjE3OC05ZWI2NGQyMmE3MzI=
 #532555  od MAO
 před týdnem
Opraveno, díky.

HyperOS má "tohle" vyřešené?

Díky

PS: pokud přecházím ze stable MIUI (14.0.8.0) na stable HYPEROS (1.0.4.0) musím dělat FR?
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!