Zkusím popsat, co mi telefon dělá, snad Vám to pomůže k lepší orientaci v problému s ním.
- Pokoušel jsem se telefon reinstalovat, smazal jsem v TWRP původní ROM, byla tam z MIUIOS poslední verze týdenní
- TWRP teď jde spustit jen flash verze, pres USB z počítače, tu mám 3.0.2.0 LP, nejde spustit přímo z telefonu tlačítkem zapnutí a hlasitosti nahoru, jediné, co jde spustit, je režim fastboot, v něm pak nahraji to flash TWRP
- Vidím pak v TWRP pouze data na SD kartě, interní paměť telefonu hlásí OMB a je nedostupná
- Stáhnul jsem novéjší verzi TWRP ze serveru dle Vaší rady (verzi twrp-3.5.1_9-0-wt8804.img), nahrál ji na SD kartu v telefonu a podle Vašeho návodu zkusil spustit, co mi to hlásí, viz, foto. (nevím, jestli se musí stahnout i MD5 a SHA265 soubor?)

- Když se v nastartovaném TWRP 3.0.3.0 LP pokusím nahrát ROM z MIUIOS pro Redmi 2, tak mi to zahlásí:
Proces updater skončil se signálem: 11
Chyba při instalaci ZIP souboru (a odkaz na SD kartu s jeho nazvem, kde je uložený)
Obnova detailů oddílů...
Nelze připojit cache (invalid argument)
Nelze připojit system (invalid argument)
Nelze připojit data (invalid argument)
Prostě nevím, co s tím dělat. Nejsem profík, ale přeinstalaci nebo upgrade ROM, jsem zvládal. Znamená to, že umřela interní paměť telefonu nebo je problém jinde? Děkuji, Petr