No a to je právě ten problém. Dobrých hodinek do 5 tisíc je hromada, ale ty aplikace jsou problém. Software. Nevím, jestli je to schválně, ale je to realita. Já už přestal věřit, že to odladí. Slušnou aplikaci ale používá třeba Huawei a zkus se podívat na Huawei watch fit. Je to pozoruhodný, až neuvěřitelně vybaveny strojek za 1700 Kč. Přítelkyně má a funguje to bezvadně. Za ty peníze je to mega pecka. Garmin je ještě trochu někde jinde (neříkám že nutně lepší), ale ten Huawei systém funguje taky dobře. Tam mě akorát nervovala třeba taková banalita, jakože když dojde na hodinky notifikace, ty nerozsviti displej.

To jsem úplně nepochopil, proč. Tak když mám hodinky, chci jen pohledem mrknout a vidět tu notifikaci. Ano, vím o funkci "rozsvítit otočením zápěstí". To jsem nechtěl mít aktivní. No, prostě zkusil jsem hodně hodinek, ale Garmin je to, co jsem chtěl. Ano, 12490 Kč za Fenixy je dost, nicméně každému bych přál užívat si to, že si můžete v Mapách od Seznamu např naplánovat trasu, odeslat ji v gpx formátu do hodinek a pak se v přírodě nechal navigovat hodinkama. Nejen že ta navigace funguje na 110%,ale máte k dispozici 8! přepínatelných obrazovek plných dat o trase i o vašem těle. Je to maximální zábava. Navíc díky transreflexnimu displeji, ten je pořád vidět a celá ta sranda vám vezme 5% baterky za hodinu. Stále viditelný displej, spuštěna GPS navigace a miliarda dat, ve kterých se můžete neustale hrabat. Je škoda, že většina lidí neví, co Garmin hodinky umí. Myslím, že halda lidí by neutracela za hodinky 2,nebo 3,nebo 5 tisíc. Ty prachy za to fakt stojí. Software v mobilu a ve webové verzi je další kapitola. Je skvělý.
Za mě, určitě vem Venu Sq. Nebudeš litovat. Váhu Garmin vyrábí taky, nestojí však 700 Kč. Bohužel