[land]
 #250340  od martini
 před 8 lety
vatis píše:Nevadí to, že nejsou podsvícená?
Za světla vůbec a za tmy vlastně taky ne, protože jsem si oblíbil quick ball a tam je mám namapované :)
 #250353  od pajinek
 před 8 lety
hroscanik píše:Sám jsem na miflash pohořel. Ingbrzy mi psal proč jsem tak riskoval a nenahrál přes aktualizace. Pres aktualizace šlo už vše jak po másle.

Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk
Já odemykal BL u Redmi 3S bez b20 teď o víkendu a vše jsem dělal podle návodu, který tu je přišpendlen, tedy s pomocí MiFlash, vše proběhlo, jak má. V telefonu byla původně fake rom. Flashuju zásadně bez vložené SIM karty, takže bych se na data ani nedostal. Divil bych se, kdyby byl postup pro 3S s band 20 jiný než bez b20, je to stále zařízení land a rom je stejná taky. Ale nechám se poučit.
 #250354  od Poky14G
 před 8 lety
Pajinek: nejsem žádný expert, ale měl jsem tam Global Stable, čili ofiko Xiaomi Rom, je tam kvůli ofiko OTA aktualizacím, nejspíše ji mají všechny a není to FAKE, takže nevidím důvod k MiFlash.
U Fake ROM to asi jinak nejde, ale tady ano, protože jen stáhnu ofiko zip s ROMkou a přímo v mobilu bez PC nainstaluji, takže asi tak MiFlash by asi taky fungoval, ale proč dělat riskantní cestu, když to jde jednodušeji s minimální šancí, že se to pose*e

Sent from my Redmi 3S EU LTE
pajinek se to líbí
 #250362  od hroscanik
 před 8 lety
Když jsem to zkoušel přes miflash tak jsem nejdřív bojoval s ovladači a když už jsem tohle překonal tak při nahravani Rom najednou fatal error a nenajel už ani download mod. Naštěstí telefon do systému najel ale třeba vůbec nefungovala WiFi. Pokud to dobře chápu tak miflash telefon natvrdo znasilni :-). Když stahnes Rom a instaluje přes aktualizaci tak si mobil přes data ověří zda tam dáváš co tam patří, vytvoří si zálohu a pak instaluje. Podle mě je to cesta nejmenšího rizika a miflash jen když bude fake Rom a to u tohoto mobilu nebyla.

pajinek se to líbí
 #250379  od palo26
 před 8 lety
kolik stojí na geekbuyingu poštovné z EU skladu? jelikož když dám do košíku mobil tak nevidím cenu ze španělska do čr a rovnou to chce po mě paypal a cena je pořád stejná je snad poštovné zdarma??
sowak se to líbí
 #250427  od ax1qwer
 před 8 lety
Presne tak, cena dopravy z ES skladu je 35 USD, z toho duvodu jsem objednaval radsi v cr se zarukou, protoze se to z geekbuying pak skoro nevyplati.

Odesláno z mého HT6 pomocí Tapatalk
palo26 se to líbí
 #250430  od mobiX
 před 8 lety
Já mám foun v Praze na dhl, tak uvidím kdy přijde, jinak cena 3950,- + dph 830,- + poplatek v celním řízení dhl 550,- .
Celkem tedy 5330,-

Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #250436  od Ted
 před 8 lety
mobiX píše:Já mám foun v Praze na dhl, tak uvidím kdy přijde, jinak cena 3950,- + dph 830,- + poplatek v celním řízení dhl 550,- .
Celkem tedy 5330,-

Český prodejce redandroid.cz za 5.590,-

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
 #250444  od corve
 před 8 lety
mobiX píše:Já mám foun v Praze na dhl, tak uvidím kdy přijde, jinak cena 3950,- + dph 830,- + poplatek v celním řízení dhl 550,- .
Celkem tedy 5330,-

To dph bych spíš viděl, že ti to spočítají na 984,- kč . 21% z celkových nákladů a ty jsou 3950,- + dhl 550,- . Ale možná se pletu. Napiš pak, kolik to skutečně bylo.
 #250535  od palo26
 před 8 lety
psal jsem na xiaomi for sale kdy bude global verza a přišla mi tahle odpověď
Dear customer,
all mobiles wat we sell have 900MHZ

to tedy mají české lte?
 #250538  od Ted
 před 8 lety
Zjistí si jaké frekvence se u nás používají, než se takhle blbě budeš ptát

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
 #250598  od jirdos
 před 8 lety
Tak konecne prisel :) dneska z alika redmi3s 3/32gb special s b20 ,chytli me na dph+clo doplatek 996kc :/ ale cena byla 143dolar(3575kc) celem teda:4571kc :)

B20 funguje (tmobile otestovano)
Rom je v cestove v baleni je original ceska nabijecka s 2A

Kdyby mel nekdo dotaz ptejte se

ObrázekObrázek

Odesláno z mého 2014813 pomocí Tapatalk
LiberteCzech se to líbí
 #250602  od hroscanik
 před 8 lety
Nabijecka mi odešla po prvním nabití. Nabijim teď nabijeckou z Redmi 1s ale ta je jen 1A.

#250603  od LiberteCzech
 před 8 lety
jirdos
Jo zajímalo, jaktože si platil clo, když má být až nad 150 euro?

hroscanik
Buď chyba ve výrobě a nebo se měla pokud možno aktualizovat ROM, třeba si systém bral o trochu víc šťávy než nabíječka snesla, redmi 1s se ze začátku taky topila, že jsem na tom neudržel ruku pomalu.
Jestli je to z alíka, tak jim napiš a pošlou ti buď novou nebo si řekni o nějaký procentní odškodnění a proplatí ti to zpět, dělám to tak běžně.
 #250613  od Missy
 před 8 lety
jirdos píše:Tak konecne prisel :) dneska z alika redmi3s 3/32gb special s b20 ,chytli me na dph+clo doplatek 996kc :/ ale cena byla 143dolar(3575kc) celem teda:4571kc :)

ObrázekObrázek

Vítej v klubu :) Tu 7.5.9.0 jsi tam už měl po zapnutí nebo také jako já 7.5.7.0?
 #250623  od mobiX
 před 8 lety
Tak mi také přišel foun, instalace developer rom a odemknutí bootloaderu ok, ale když tam chci dát Českou rom přes aktualizaci tak to píše nelze otevřít stažený zip soubor, tahal jsem ho 2x a stejně nic, dá se s tím něco dělat?
 #250624  od Poky14G
 před 8 lety
mobiX: flashni TWRP a CZ ROM instalaci udělej přes TWRP, funguje to

Sent from my Redmi 3S EU LTE
 #250628  od jirdos
 před 8 lety
Missy píše:
jirdos píše:Tak konecne prisel :) dneska z alika redmi3s 3/32gb special s b20 ,chytli me na dph+clo doplatek 996kc :/ ale cena byla 143dolar(3575kc) celem teda:4571kc :)

ObrázekObrázek

Vítej v klubu :) Tu 7.5.9.0 jsi tam už měl po zapnutí nebo také jako já 7.5.7.0?
Byla tam 7.5.7.0 ,ale hned co jsem to zapnuk a prihlasil ba wifi nabidlo to update

#250629  od jirdos
 před 8 lety
LiberteCzech píše:jirdos
Jo zajímalo, jaktože si platil clo, když má být až nad 150 euro?

hroscanik
Buď chyba ve výrobě a nebo se měla pokud možno aktualizovat ROM, třeba si systém bral o trochu víc šťávy než nabíječka snesla, redmi 1s se ze začátku taky topila, že jsem na tom neudržel ruku pomalu.
Jestli je to z alíka, tak jim napiš a pošlou ti buď novou nebo si řekni o nějaký procentní odškodnění a proplatí ti to zpět, dělám to tak běžně.
Promin ted jsem koukl na papir a clo=0kcObrázek

LiberteCzech se to líbí
 #250634  od Missy
 před 8 lety
[quote="jirdos]
Byla tam 7.5.7.0 ,ale hned co jsem to zapnuk a prihlasil ba wifi nabidlo to update

Odesláno z mého 2014813 pomocí Tapatalk[/quote]
Mně také. Ale prý v ní nefunguje VoLTE.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!