[Všeobecné návody pre všetky zariadenia]
 #535516  od Jimmy.Fox
 před 3 týdny
S novým účtem vyskočila po kliknutí na Přidat účet a zařízení ve Stav Mi Uzamčení hláška "Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorizatio.."

..viz obrázek
Obrázek
 #535518  od Jimmy.Fox
 před 3 týdny
Ano, do Xiaomi Community jsem se přihlásil novým účtem, dal jsem Global místo Česká republika, unlock bootloader, apply for unlocking

Edit: účet není nový, starý cca 2 roky
 #535567  od Jimmy.Fox
 před 2 týdny
Výborně, děkuji. Už jsem přestával věřit, že to jde.
Pokud by to někdo zkoušel a nedařilo se mu - postupoval jsem podle postupu o pár příspěvků výše. Podařilo se mi to asi pátý den - co jsem změnil? Každý den jsem to zkusil, vyskočilo mi na Xiaomi Community že je limit vyčerpán, odhlásil jsem se, restartoval telefon a zkusil přihlášení přes Mi uzamčení - 3x to neprošlo. Až na počtvrté jsem ten reset neudělal - měl jsem tedy pátý den v paměti RAM zamítnutý požadavek Xiaomi Community a o 24 hodin později jsem se tedy do Xiaomi Community nemusel přihlašovat znovu a jen jsem znovu požádal.
Možná jen shoda náhod, možná klíč.
Jinak tedy i pátý den mi skočilo že limit byl překročen, ale tentokrát po resetu a po přihlášení přes Mi odemknutí byl účet připojen.
 #535583  od Krepi
 před týdnem
rozumím tomu správně, že jste zkusil v jeden den požádat po resetu telefonu znovu? a Mi odemčení myslíte v telefonu, nebo jste vždy připojil telefon k Pc a přes Miflash_unlock jste to zkusil, zda naskočí odpočet?
 #535584  od Jimmy.Fox
 před týdnem
Nn, čekal jsem mezi žádostmi 24 hodin.
Jestli mám oprávnění jsem zkoušel v telefonu, ve Vývojářském menu, Stav Mi odemknutí a tam jestli jde nebo nejde přidat účet.
 #535698  od dany00711
 před 3 dny
ako to vyzera teraz s odomykanim BL ak je hyperos 2? ide vsetko ok ? ci stale to musi ist cez tu mi komunity aplikaciu
teraz mislim bez pouzitia ziadnych sriptov len cez mi community.
 #535700  od dany00711
 před 3 dny
no ja mam 2 simky s jednym uctom mam odomknuty redmi 9T a na druhu simku mam dalsi ucet asi nemam nic odomknute a tam mam prihlaseny redmi 9.

tak teraz neviem ak bude mat ten novy redmi note 13 mozem este odomknut alebo treba vytvorit novy ucet len ci nebude problem s tou simkou. ale asi ked sa vymaze ucet ta sa zmaze aj to telef. cislo ?

alebo mam radsej zmazat zariadenie z xiaomi uctu uplne...
 #535709  od Jimmy.Fox
 před 20 hodinami
Odemknout lze na jeden účet tuším jeden telefon ročně (někde psali tři), účet ve starých telefonech můžeš odhlásit, pak na account.xiaomi.com po přihlášení můžeš smazat stará zařízení, která tam máš přihlášena a případně změnit telefonní číslo. Zkontroluj si tam region, aby to nebyla Čína. Nový účet když založíš, budeš muset čekat 30 dní, než s ním půjde v Xiaomi Community vůbec zkusit požádat o odemknutí bootloaderu.
 #535710  od dany00711
 před 5 hodinami
ja mam normal slovensko region nastavene tak asi zmazem najprv tie zariadenia a skusim spravit ucet na druhu simku alebo vyskusam este s tym starym uctom kde bol redmi 9T. Kedze note 13 by malo mat este miui a nie hyper
 #535714  od blacker91
 před 2 hodinami
Odemykal jsem redmi note 13 pro před cca 3mi měsíci. Bylo na něm ještě miui. Bohužel už odemčít s podmínkami které byly pro miui nešlo. Musel jsem mít přidaný účet který už měl povolení jako při hyperOS. Vždycky při přidání účtu to psalo system being updated.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!