[quote="NaxCz"]
Jo já jsem se s tím taky slušně pral, nicméně na videu to bylo ukázáno, že se má nejdřív rozebrat vrchní část, tak jsem to rozebral nejdřív nahoře..., s tím že ta páčka se musela kousek vyhnout pak jako by displej vyskočil a dalo se to oddělit.
Co se displeje týče a "šací" ke kterému je napevno přilepeno...budeš ho muset oddělit..., jelikož Dot vrstva i Dispej se od sebe nedají normální cstou oddělit. Problém je v tom, že Dot. vrstva je natolik pevně přilepená k šací, že místo toho aby jste ji odlepili spíše poškodíte Displej pod ním..., lepší je ho zkusit pomalu odřezávat...-(Já to teda tak nedělal, jelikož jsem měl displej poškožený, od ostrých hran dot. vrstvy, která mi do něj udělala zářezy...takže já jsem to prostě strhnul z toho kvového šací a pak nový displej přilepil dvousložkovým lepidlem.
[/quote]
Musím říct, že moje představivost selhává. Není mi moc jasný, jak to můžu odřezávat, když při pohledu zespoda nevidím žádné místo pro nožík. No snad to bude jasnější, až uvidím, co vlastně přijde z ibuyguy.
Předpokládám, že mi v ruce musí zůstat ten hliníkový rámeček (ten má na sobě ten displej) a z druhé strany odpadne ta dotyková vrstva?
Můžeš zkusit nazdačit na tom obrázku, kam vlastně bych se měl pokusit nastrčit ten nožík?
Je vůbec nutné to takhle pevně lepit? Ono by to jinak vrklalo? Není nebezpečí, že se to lepidlo vytlačí někam, kam nemá (kolem rámečku ven, či někam dovnitř?)
Díky
Naposledy upravil(a) martin.jaburek dne 10 Čer 2013, 14:14, celkem upraveno 1 x.
Xiaomi Mi2 32GB