ROM máš aktuální? Poslední vyšla před čtyřmi dny. Pokud aktuální ROM nemáš, tak ji nejprve zaktualizuj:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Když vytočíš kod * # 06 # můžeš napsat zda ti ukáže tyto položky ( MEID, IMEI1, IMEI2, EID) ?Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 letyJo jo mám 13.0.9
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 letyA jaká kombinace je tedy lepší?
adb shell settings put secure icon_blacklist nfc
Já děkuji.gogocar píše:Ikona NFC je funkce nového MIUI.
Skrýt ji můžete ADB příkazem.Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťadb shell settings put secure icon_blacklist nfc
no je to rozhodne zaujimave lebo aj dalsi majitel co tu pisal co ho uz ma je max sklamany z toho hlavneho fotaku ..myslim ujosvec ..tak zeby zase receznie klamali? ako to ze techarena Michal Srajer ma foto vystup excelentny aj Petr Hudec na Huramobil ho vychvalil do nebies a vy obaja maximalne alebo dost velke sklamanie.. ? niekde bude asi chyba u vas.. skusal si nahodit najnovsiu rom, robil s update? ak ano potom fakt neviem.. zase recenzentom sli ine kusy a zakaznikom do predaja nieco ine? vela otazok tu vyvstava.. lebo nikde v ziadnej recenzii na nete ten 200mpix fotak nekritizuju naopak vychvaluju ho do nebies ze je ukazkovo odladeny ako doteraz ziadny fotak u xiaomi... potom uz len vdadny kus zeby si aj Ty mal? lebo ak nepomoze preinstalacia rom prip format fotoappky, nasledne fonu, tak mi to takto vychadza.. ozaj fon mas z cinskeho shopu-cinsku verziu alebo z nasej globalne distribucie lebo aj to je dost dolezite.. o pixeli sa nejdeme ani bavit ale zas to je cenovo ina dimenzia.. ale podla toho co som videl porovnavacie recenzie tak tam hlavny fotak u MI12T pro pixelom bol viac nez vyrovnany, dokonca ich tento xiaomi predcil vo viacerych pripadoch hlavne pri nocnych vecernych foto ale aj celkovo ,takze skuste vsetko mozne, format fonu, najprv foto apky , potom nanovo nahodit rom a ked vycerpete vsetky moznosti az potom zvazovat reklamaciu fotaku..Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 letyAhoj,
Telefon mám doma dva dny - pocity jsou smíšené. Vychvalovaný foťák mi proti Mi Note 10 nepřijde o tolik lepší a fotky mi přijdou na PC dost obyčejné.
Myslím, že pixel nabídne kvalitu lepší, co se fotoaparátu týče.
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiťpřed 2 letyS tou vydrží je to u ultry špatný.