[Nezaradené témy]
 #94880  od Radkoslav
 před 10 lety
lostsoul81 píše:Nezdaji se mi prebasovane. Jen XIAOMI ma pry prebasovany vystup. Par tahu na equalizeru a hraji bajecne. Na pa*ndawill na ne bude v patek celkem solidni sleva.

....píšu z telefonu
Ahoj, tak som ich pozeral na pa*dawill*com vcera aj dnes a ziadna zlava na ne nie je. Akurat sa od vcera na nich zmenil nazov. Uz sa nevolaju ...Piston2... ale Original XIAOMI Brand New Version In-ear Earphone 3.5mm Stereo Earphone with Mic Control Talk.
 #94916  od lostsoul81
 před 10 lety
Pardon, spletl jsem si den. Je to tady
Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=sunday
Radkoslav se to líbí
 #94929  od Radkoslav
 před 10 lety
OK, dik za info. Pockam do nedele. Dufam, ze to nie su fake. Trosku sa obavam, ked uz aj nazov im zmenili. Ale za tych 10,-EUR to risknem.
 #95725  od lostsoul81
 před 10 lety
Nevite jestli ovladani pistonu funguje i na iPhone ????

....píšu z telefonu
 #95727  od foto1977
 před 10 lety
lostsoul81 píše:Pardon, spletl jsem si den. Je to tady
Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=sunday
Ahoj také jsem chtěl objednat, ale přestože akce na té odkazované stránce běží (je tam odpočítávadlo do konce) tak po kliknutí sluchátka už je plná cena 22 usd a o akční ceně 13 usd nikde zmínka...
A navíc mě v popisku trochu vyděsila ta délka kabelu 110 cm a né 120cm, takže mám podezření, že jde o doprodej první verze Pistonů..
 #95735  od strom
 před 10 lety
Foto1997:
To je odpočítávání do začátku akce, ne do konce... Podle fotek by to měly být pistony druhé generace, tedy ty aktuální. V průběhu času změnily trochu vzhled (přidané označení levého a pravého sluchátka) a začali k nim přidávat sponu, která dříve nebyla.
Lostsoul :
Ovládání by mělo s iPhone fungovat.
Naposledy upravil(a) strom dne 21 Zář 2014, 15:46, celkem upraveno 2 x.
lostsoul81 se to líbí
 #95758  od sumerian
 před 10 lety
a to si myslíte, že se dostanete mezi těch pět, kteří to za tu cenu stihnou koupit? na ibuygou jsou teď za dvacku.
 #95764  od strom
 před 10 lety
Asi tak. První kolo se stihnout nedá. V druhém kole jsou ta sluchátka za 18$ a je třeba je koupit co nejdříve po začátku té akce. Někdy na jaře ta akce na pistony skončila přibližně za čtvrt hodiny. Mobily nebo tablety tam vydrží třeba 3 hodiny...
 #95812  od foto1977
 před 10 lety
aha, pokud za 18 tak to raději jistota od ibuygou... Tam snad je ofiko verze zaručená...
strom se to líbí
 #97111  od mifakm
 před 10 lety
Bude si je někdo objednávat, že bych se s dotyčným "svezl" a podělil o dopravu? ;)

Když tak SZ
 #97126  od Radkoslav
 před 10 lety
Ja som si nakoniec objednal z ibuygou a vybral som si free shipping. Teraz uz iba čakám ;-)
 #97129  od mifakm
 před 10 lety
Radkoslav píše:Ja som si nakoniec objednal z ibuygou a vybral som si free shipping. Teraz uz iba čakám ;-)
To už jsem jednou taky absolvoval a nedočkal se zboží, ale peníze vrátili :D Takže jsem žádnou škodu neutrpěl ;)
 #97163  od Radkoslav
 před 10 lety
Cital som pribehy tu na fore... ;)
Uz mi prisiel mail, ze to poslali, tak uvidime...
 #97170  od clovicek0
 před 10 lety
mifakm píše:Bude si je někdo objednávat, že bych se s dotyčným "svezl" a podělil o dopravu? ;)

Když tak SZ
Tak to si se měl ozvat dříve. Objednával jsem je v pondělí, měli je za dvacet doláčů s Free poštou. Což v podání Paypal je 447 kaček. Jsem ale zvědav kdy dorazí.
 #97190  od mifakm
 před 10 lety
@clovicek0

Neva, nespecham ;)
===========================
Nebo je jeste jedna moznost pro ty co by meli zajem si je koupit, zebychom spojili pozadavky a ja to objednal a pak na dobirku poslal
 #97881  od Loosos
 před 10 lety
Pistony jsou doma, 18 dnů z číny , to je paráda. Hrajou dobře, co mě zaráží je, že když v MiSound nastavím režim pistons hrajou příšerně. Chce si to pohrát s ekvalizérem. Basy nejsou přehnané, tak akorát. Naopak se mi zdá, že se zvuk mírně topí ve výškách. Co se zpracování týče, nemám co vytknout, jen bych se bál nošení v kapse, dráty vedoucí do sluchátka vypadají až moc chatrně, ale hezky .
 #98674  od Dimmu Borgir
 před 10 lety
Loosos píše:Pistony jsou doma, 18 dnů z číny , to je paráda. Hrajou dobře, co mě zaráží je, že když v MiSound nastavím režim pistons hrajou příšerně. Chce si to pohrát s ekvalizérem. Basy nejsou přehnané, tak akorát. Naopak se mi zdá, že se zvuk mírně topí ve výškách. Co se zpracování týče, nemám co vytknout, jen bych se bál nošení v kapse, dráty vedoucí do sluchátka vypadají až moc chatrně, ale hezky Obrázek .
Každý má jiné ucho. Na čem se shodneme asi všichni bude fakt, že přednastavený profil Piston2 stojí za kokos. Pohrajte si s EQ, dejte profil normální sluchátka a bude to OK. Hraje to fakt dobře, podle mého názoru. Nejen za ty peníze, ale i v globálu...
Loosos se to líbí
 #98776  od strom
 před 10 lety
Tak jsem před dvěma týdny prodal záložní pistony a jak už to u mne bývá, ty moje včera přestaly hrát :) Po cca 11 měsících používání. Vyluzují jen divné zvuky a vliv má to, jak ohýbám kabelem u výstupu z jack konektoru, takže se v tom místě po čase asi ukroutily a zlomily drátky. Takže je na to asi třeba dávat si bacha. Nemám pocit, že bych jim dával nějak zvlášť zabrat :( Kevlarový kablík je v místě výstupu z jacku proti manželčiným pistonům strašně snadno ohebný hned v místě nad tou gumovou výztuhou, že to vypadá, jakoby se tam drátky fakt uroutily. Těžko říct, co se tam stalo.

Pistony jsem tedy dočasně zabavil manželce, která je téměř nepoužívá, takže jsem si znovu připomněl vůni čokolády :) A docela byl hezky slyšet zvukový rozdíl téměř nepoužívaných, nezahořelých sluchátek. Nejlépe to bylo slyšet u bubnů, takových těch o středních vyšších tónech (nevím, jak se tomu u bubnů říká), které v pohádkách znějí při popravě nebo při vojenském pochodu. Na nezahořelých sluchátkách jsou zatím malinkato zastřené, ale jinak jsou to ony... :) Bál jsem se, aby tam nebyl nějaký příliš znatelný rozdíl, který by mi třeba neseděl.

Jinak podle toho, jak Xiaomi chrlí další varianty těchhle pistonů (stříbrné nebo cetkovité růžové), tak mi přijde, že se letos nástupců možná nedočkáme. Teda ne, že by byly potřeba. Ale docela bych místo nástupců pistonů uvítal nějaká kvalitní otevřená sluchátka pro domácí poslech do 30$, která už nějakou dobu od Xiaomi očekávám :)
 #98831  od Loosos
 před 10 lety
Tak právě toho se docela bojím. Drátky vedoucí do sluchátek jemně, mám strach z nošení v kapsách u džínů, že by se drátky mohly lehce zlomit. Jinak vonět čokoládou má co, káblik? Já tam nic necítím ... .
 #98924  od lostsoul81
 před 10 lety
Po cokolade voni ta guma, co je na ni namotany kabel v krabicce.

....píšu z telefonu
 #100396  od Funto
 před 10 lety
lostsoul81 píše:Nevite jestli ovladani pistonu funguje i na iPhone ????

....píšu z telefonu
Nie, aspoň nie na 4s.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!