[armani]
 #98270  od KoumiCZ
 před 10 lety
eleph4nt píše:OK. Díky. Počkám do zítřejšího večera. Na disku zatím mám cm-11-20140926-UNOFFICIAL-armani.zip.

Jinak stačí flashnout ZIP a vymazat cache?
Pokud přecházíš z MiUi, tak komplet Wipe, jinak stačí Wipe Cache ;)
 #98277  od KoumiCZ
 před 10 lety
Netuším, ale R4 už to třeba umožňuje.
 #98281  od KoumiCZ
 před 10 lety
R4 byla stažena, takže si počkejte na zítřejší oficiální uvolnění.
 #98384  od mourek87
 před 10 lety
Tak je to stale velke dilema. Na MIUI po odinstalovani balastu (vcetne napr. MIUI launcheru) jsem byl schopen dat se zapnutymi daty a tak 1.5h hovoru denne i dva dny na jedno nabiti. CM je funkcne perfektni, mnohem plynulejsi, ale vydrz tragedie. Bez wifi a dat mi za par hodin v noci sezralo 20% baterie, coz MIUI davalo i se zapnutymi daty. Na MoKee mi pro zmenu nefungovalo tlacitko zpet a kontextove nabidky (pouze tlacitko domu slo), takze to bylo nepouzitelne. Zacinam se obavat, ze se prece jen z CM vratim na oholene MIUI :-(
 #98390  od Leri
 před 10 lety
mourek87 píše:Tak je to stale velke dilema. Na MIUI po odinstalovani balastu (vcetne napr. MIUI launcheru) jsem byl schopen dat se zapnutymi daty a tak 1.5h hovoru denne i dva dny na jedno nabiti. CM je funkcne perfektni, mnohem plynulejsi, ale vydrz tragedie. Bez wifi a dat mi za par hodin v noci sezralo 20% baterie, coz MIUI davalo i se zapnutymi daty. Na MoKee mi pro zmenu nefungovalo tlacitko zpet a kontextove nabidky (pouze tlacitko domu slo), takze to bylo nepouzitelne. Zacinam se obavat, ze se prece jen z CM vratim na oholene MIUI :-(
No me baterka s Cm za noc padne maximálně o 2-3%. Mám vypnuté data, jen WiFi mám zaplou
 #98440  od mourek87
 před 10 lety
Mno jeste to budu hlidat. Koukal jsem na wakelock a telefon bez problemu leze do deep sleep, takze tady snad problem nebude. Jeste tomu dam chvili, CM proste bezi lepe a svizneji ne MIUI, prinejmensim pockam na dnesni R4.
 #98534  od djdan
 před 10 lety
Nevíte když opravdu přesně bude ta CM11_R4? Rád bych ji vyzkoušel. Teď jsem zkusil Miui 43 na mé S1 a hrůza. Žere to strašně baterku a prý by to měl být display, ale při zamčeném telefonu se mi to nezdá.
 #98592  od KoumiCZ
 před 10 lety
[ROM][KK][28.9.] CyanogenMod 11 R4 (Android 4.4.4)

DOWNLOAD ROMky zde: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť [BasketBuild]

Changelog
* reorganizace a pročištění kódu
* oprava nefungujících tlačítek hlasitosti na sluchátkách
* aktualizace rádia
* aktualizace audia
* aktualizace ostatní mediálních aplikací
* aktualizace jádra (kernelu)
* aktualizace seLinuxu
* aktualizace objektů BLOB
* aktualizace nastavení svítilny
* oprava telefonních funkcí pro některé uživatele
 #98594  od KoumiCZ
 před 10 lety
Předpokládám, že tou aktualizací rádia mají na mysli aktualizaci souborů pracujících s čipem pro příjem telefonního a datového signálu.
 #98616  od KoumiCZ
 před 10 lety
Syssx píše:Může pak někdo poskytnout mirror na něco jiného než ulož.to? Např Google disk nebo Mega.
Proč mirror? Basketbuilds je myslím dost rychlej. Rychlejší než jakýkoliv jiný server.
Lentilek2 píše:jak se to updatuje? přes twrp jsem chtěl updatovat z R1 na R4, ale napsalo to cant unpack zip a nejde to nainstalovat, čím to může být? mám udělat wipe nebo to updatovat po jednom R2 pak R3?
Ne mělo by to jít rovnou z R1 na R4. Zkontroluj si MD5 součet staženého ZIPu a toho nahraného na Basketbuildu, jestli tu ROM máš dobře staženou ;)
Lentilek2 se to líbí
 #98620  od kamko144
 před 10 lety
Stiahnut r4 instalt wipe date a dalvik a restart.A uz to slape ako ma.Ozaj skuste si hudbu v sluchatkach no to je ale narez....Inac ja som na tej ako r4 z 26.9 isiel uz skoro 3 dni a ziaden pad typu android prestal pracovat som ani raz nezaregistroval.Proste vsetko ide luxusne niekedy mam pocit ze som kupil novy telefon.Dal som uz dnesnu verziu a rychlost je fantasticka...Go.. O0
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 84

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!