[SmartWatch]
 #456910  od petr7997
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
no čistě teoreticky, protože nemam ani jedny bych řekl, že stratosky jsou lepší v potenciální customizaci (rom, aplikace) a hnujaveje jsou lepší v rozboru spánku. Stratosky mají z mého pohledu lepší řešení displeje (je vidět pořád).
Za mě Stratos. Mám hodinky hlavně na sport. Vyblitější barvy mi nevadí a jsem zvyklý na display který ukazuje pořád. GT jsou pěkný, ale vadí mi ta černá díra místo ciferníku. Používám Amazfit Pace a přechod na Stratos 3 je pro mě ,po více než dvouleté zkušeností s nim,i docela logický krok. Ale ještě si chvíli počkám, až bude vše doladěno :-D Pace šlapou jak "hodinky" takže nespěchám.
 #456955  od pepa112
 před 5 lety
Notifi a fitness, nevim, zatim me tahle aolikace nepresvedcily svymi screeny, prijde mi to spis jako takove omalovanky Amazfit se mi svym rozborem sportovni aktivity libi vic,,,
 #456964  od pepa112
 před 5 lety
Tak, tak prijde mi to,aspon podle screenu jako poutove omalovanky,,,, jestli pouzivas, hod sem prosim nejake vychytavky, co ma navic, premyslel jsem nad instalaci,ale nejak me zatim nepresvedcilo,,, dik,,,, Doporucuji vyzkouset ty ciferniky, co jsem sem hodil,skoro vsechny frci, docela dobre a prehledne myslim,,,
 #456990  od petr7997
 před 5 lety
Pro mě je u Notifi plus rychlá synchronizace i bez internetu, víc možností nastavení notifikací (např. změna písmen na velká) a hlavně synchronizace s GoogleFit a RunKeeper.
 #457006  od Loki_sg1
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
Kde jste koupil na Alze? Mě na české i slovenské píšou naskladneni až 10.12.
Objednal som ich na Slovenskej Alze hneď ako sa dalo a aj na datart. sk som objednával, tam písali dodanie 21.11. (no stále to posúvali a stále sú tam nedostupné) a v piatok mi došiel email z alzy, že si môžem prísť po tovar. Tiež ma to celkom zaskočilo.
 #457038  od Juraš
 před 5 lety
Pokud se Vám zdá v Notify toho příliš(způsobeno požadavky různých uživatelů o doplnění funkcí) , stačí si položky které nepoužíváte skrýt. To samé platí i pro nastavení aplikace.
Dnes přidána úplná podpora. :-B
 #457078  od pepa112
 před 5 lety
Ani ne moc ale proti vysledku v behu v Am,azfitu na me pusobi tak nejak , jak to rict,, omalovanky ?? Mohl bych poprosit par screenu treba, co vsechno umoznuje, jestli to nei problem ?? Diky za ochotu? Funguji obe aplikace soucasne, nebo problem ??? @Juraš
 #457080  od Juraš
 před 5 lety
Stáhni si z Google play. Na nějaký čas je zdarma k vyzkoušení. Ohledně funkce obou společně zkus. Já používám pouze Notify.
:-B
Naposledy upravil(a) Juraš dne 03 Pro 2019, 19:39, celkem upraveno 1 x.
 #457147  od general77
 před 5 lety
Ahoj, měl jsem objednaný hodinky z Gearbest, ale jelikož dlouho nešli, tak jsem tam psal a napsali, že neví kdy budou a kdy je budou moc poslat. Tak jsem zažádal o vrácení peněz. Nevíte kde je tedy koupit, aby došli v nějaké rozumné době cca do měsíce? Popřípadě o nějaké akci. Dík
 #457176  od Johny70
 před 5 lety
general77 píše:Ahoj, měl jsem objednaný hodinky z Gearbest, ale jelikož dlouho nešli, tak jsem tam psal a napsali, že neví kdy budou a kdy je budou moc poslat. Tak jsem zažádal o vrácení peněz. Nevíte kde je tedy koupit, aby došli v nějaké rozumné době cca do měsíce? Popřípadě o nějaké akci. Dík
Obrázek
Skús tu:
 #457201  od pepa112
 před 5 lety
před 5 lety
Ahoj, měl jsem objednaný hodinky z Gearbest, ale jelikož dlouho nešli, tak jsem tam psal a napsali, že neví kdy budou a kdy je budou moc poslat. Tak jsem zažádal o vrácení peněz. Nevíte kde je tedy koupit, aby došli v nějaké rozumné době cca do měsíce? Popřípadě o nějaké akci. Dík
Ja je mel cca do 5 dnu z Spanelska, cca 4 600, kdyby jsi chtel link, je to pres ALI, pisni sz
 #457226  od KoumiCZ
 před 5 lety
Klidně ten link můžeš hodit sem :wink:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 37

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!