[Pisces - TD, Cancro - WCDMA]
 #132023  od dabyxxx
 před 10 lety
New [2015-02-13]

1.Fixed QuickBoot,Settings-Developer options
2.Fixed always awake with sim card,then we can go to deep sleep
3.Fixed APN Settings for CDMA carriers
4.Fixed Location icon remains in the notification bar even if it is disabled.(Need your report)

With Gapps Link:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Without Gapps Link:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #132080  od MarfiK123
 před 10 lety
Jedu na 5.0.2 už 10 dnů, a max spokojenost. Po dnešním updatu už snad není nic co by nechodilo jak se očekává (nevím jak 3rd party fotáky). Až bude Xposed a GB bude to dokonalost sama!
 #132148  od Bravo37
 před 10 lety
Tak přemejšlím že přeinstaluju sám protože to vypadá že všichni čínští výrobci jen slibujou aprd takže ofiko na mi3 asi jen tak nebude. Mám jen dotaz...zůstane mi možnost měnit témata které máme na miui v6?
 #132273  od energy100
 před 10 lety
Mivan píše:Nemáte někdo stahlou ROM z odkazu už nejde stahnout.

Děkuju
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť prvý súbor.
Na en.miui.com je plno mirrorov, toto je jeden z nich, dajú sa tam stiahnuť aj ďalšie Rom pre Mi3.
 #132536  od energy100
 před 10 lety
Po poslednom update (13.2.15) úplná spokojnosť: žiadne náhodné reštarty, telefón ide do režimu spánku, viď screeny.
Jediný bug je že pri telefonovaní sa sem tam rozsvieti displej a stiahne sa notifikačná lišta.

Screeny:
Screenshot_2015-02-14-16-58-28.png
Screenshot_2015-02-14-16-58-28.png (232.47 KiB) Zobrazeno 1659 x
Screenshot_2015-02-14-17-00-33.png
Screenshot_2015-02-14-17-00-33.png (101.44 KiB) Zobrazeno 1659 x
 #132731  od Xfantasy
 před 10 lety
Byl zde vložen dotaz ale bez odpovědi. Také bych rád znal odpověď.
Jinak než přes cwm to nepůjde, takže otázka:
1.zůstane systém 2 s původní miui6 pokud povolím v cwm 2 systémy?
2. přes update apk pak zřejmě nepůjde instalovat miui, jen cwm?
3. je cwm rychlý ve wipe? Ikdybych používal miui, tak ten jejich recovery je děsný, Wipe tam trvá i 15 minut :(

Super mi3
 #132828  od dabyxxx
 před 10 lety
Tak po týdnu co mám v mojí MI3 Lollipop od Ivana a updatu z 13.2.2015 jsem naprosto spokojený. Vše funguje jak má. Jediný co jsem nezkoušel je NFC, protože ho stejně nepoužívám. Žádné náhodné restarty. Výdrž na 3G skoro 24 hodin, to jsem na MIUI nezažil. Na wifi je výdrž ještě lepší. Teď mám přibližně ještě 40% baterky a zbývá cca 23 hodin a to jsem telefon sundal včera v 7:30 hod. z nabíječky. Doba rozsvícení displeje je 2:30 min. Jinak permanentně zapnutá wifi a GPS, jenom na noc jsem vypnul preventivně data. I když při zapnutý wifi je to stejně jedno :D. Nějaký screeny hodím až se dostanu někam k 5% baterie.
 #132958  od dejv
 před 10 lety
snazim se dostat do mobilu (mi3) lolipop, nejsem v tom nijak moc zbehly, takze se mi zatim poradrilo jen vsechno smazat :) Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť tohle jsem stahl, jen nevim co dal, podle postupu co je napsan v odkazu jestli dobre chapu tak mam prepsat CWM na update.zip ?
 #132979  od apoman
 před 10 lety
spust cambrio,
tel. spusť ve fastboot modu a připoj ho k pc,
na pc stiskni 1 a entr
cambrio vypíše pár řádků a oznamí ti - stikni nějakou klavesu ( něco stiskni, teba mezerník)
stiskni 3 a enter
telefon se spusti boot.
 #132981  od dejv
 před 10 lety
po stisknuti 3 a enter se telefon sam zapnul, cambrio ukoncilo, po zapnuti mobilu jsem ho vypl, zkusil power button a +, mi recovery 2.0.1 -> je to spravne nebo ne? jestli jo, dobre, co dal pri instalaci lolipop
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!