Ste spokojní s touto verziou MIUI?

ANO
79
27%
NIE
218
73%
 #152438  od Halfi
 před 10 lety
Jak to vypadá s touto verzí na MI2s? Nějaké zásadní bugy? V changelogu není prakticky žádná oprava již zmíněných bugů, to se opravuje nějak automaticky a ani se to tam nepíše či jak je to ? Dík za odpověďi.
 #152440  od czedison
 před 10 lety
Odemykání s mibandem stále blbne a při čištění ram padá aplikace čistič.

Tady je log:
Kód: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

java.lang.RuntimeException: Unable to create BackupAgent miui.app.backup.FullBackupAgent: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "miui.app.backup.FullBackupAgent" on path: DexPathList[[zip file "/system/framework/cloud-common.jar", zip file "/system/priv-app/CleanMaster.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]]
	at android.app.ActivityThread.handleCreateBackupAgent(ActivityThread.java:2711)
	at android.app.ActivityThread.access$2500(ActivityThread.java:151)
	at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1484)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:110)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:193)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5333)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:835)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:651)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "miui.app.backup.FullBackupAgent" on path: DexPathList[[zip file "/system/framework/cloud-common.jar", zip file "/system/priv-app/CleanMaster.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]]
	at dalvik.system.BaseDexClassLoader.findClass(BaseDexClassLoader.java:56)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:497)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:457)
	at android.app.ActivityThread.handleCreateBackupAgent(ActivityThread.java:2682)
	... 10 more
 #152441  od lukiki83
 před 10 lety
Zmobilu píše:
Superdog píše:
elar píše:Takze hudba uz normalni? A pipa zmena hlasitosti?
Nepípá, pouze ticho :(
Sorry ale mne hlasitost zvonenia pipa.
Mi2S 16gb
Nepipa a nepipa :-( To je blbe... Mi4
 #152442  od Yetti
 před 10 lety
Nejde aktualizovat ani cez ota ani manualne.
 #152443  od Xfantasy
 před 10 lety
MI3- aplikace čištění selhala... Když dám nahlásit, nic se nestane. Zkoušel jsem vymazat data čističi ale pořád stejný. Nechápu jak může padat když není aktivní...
 #152444  od JIRDA
 před 10 lety
Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat. Toto mě tam naskakuje jak na běžícím pásu. Telefon je nepoužitelný. Nevíte někdo, jak se toho zbavit? (mi2s)
 #152445  od ingbrzy
 před 10 lety
JIRDA píše:Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat. Toto mě tam naskakuje jak na běžícím pásu. Telefon je nepoužitelný. Nevíte někdo, jak se toho zbavit? (mi2s)
instalujes z ktorej verzie?

~Tapatalk~
 #152447  od ingbrzy
 před 10 lety
z 5.4.24?

~Tapatalk~
 #152448  od JIRDA
 před 10 lety
Měl jsem tam verzi z minulého týdne, kdy jsem udělal factory reset. Dnes mě stáhlo 5.5.1
 #152449  od ingbrzy
 před 10 lety
hm.. daj sem ten log...

~Tapatalk~
 #152450  od Huges
 před 10 lety
Nainstalovana nova verzia a zatial vsetko funkcne.
Pipanie hlasitosti mi vobec nechyba a ostatne bezi ako ma.

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku
 #152451  od saab.mb
 před 10 lety
KOUSEK ŠPATNÉHO PŘEKLADU -"HOSTORIE"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
 #152452  od JIRDA
 před 10 lety
Trochu to trvalo. Porad to vyskakuje.[/attachment]
Screenshot_2015-05-01-06-55-08.png
[attachment=1]Screenshot_2015-05-01-07-00-
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) JIRDA dne 01 Kvě 2015, 07:28, celkem upraveno 1 x.
 #152454  od ingbrzy
 před 10 lety
hm.. urob factory reset...

~Tapatalk~
 #152455  od saab.mb
 před 10 lety
ale jinak to vypadá zatím poměrně dobře.zatím mi přijde Hongmi rychlejší.děkuji překladatelům
 #152456  od Yetti
 před 10 lety
Yetti píše:Nejde aktualizovat ani cez ota ani manualne.
Uz to ide. Aplikacia Aktualizacia bola zacyklena.

Dik za preklad.
 #152457  od Pea123
 před 10 lety
sevenek píše:
Soptiiiik píše:Stále mi blbne posouvání v seznamu kontaktů..nevíte někdo co s tím?? Dojdu na "C" a pak mi funguje až "K".....mezitím mám cca 100 jmen a posouvat je ručně je hrozná pakárna :(
Bohužel mám stejný problém. Obrázek
Vypadá to, že to způsobují jména, která mají první písmeno s diakritikou (např. Č, Ř, Š). V tom sloupci napravo totiž nejsou a oranžová tečka skáče nahoru na hvězdičku. Když zněním první písmeno bez diakritiky, tak to funguje.
 #152458  od lukiki83
 před 10 lety
Tak už po několikáté aplikace čistič bohužel přestala pracovat... Má někdo podobný problém?
Mimochodem diiiky za překlad kluci....
 #152459  od ingbrzy
 před 10 lety
lukiki83 píše:Tak už po několikáté aplikace čistič bohužel přestala pracovat... Má někdo podobný problém?
Mimochodem diiiky za překlad kluci....
ano, pada aj mne... Xiaomi nakoniec stiahlo 5.5.1 a rozhodli sa ju preskočiť...

~Tapatalk~
 #152461  od Flashhik
 před 10 lety
Pea123 píše:
sevenek píše:
Soptiiiik píše:Stále mi blbne posouvání v seznamu kontaktů..nevíte někdo co s tím?? Dojdu na "C" a pak mi funguje až "K".....mezitím mám cca 100 jmen a posouvat je ručně je hrozná pakárna :(
Bohužel mám stejný problém. Obrázek
Vypadá to, že to způsobují jména, která mají první písmeno s diakritikou (např. Č, Ř, Š). V tom sloupci napravo totiž nejsou a oranžová tečka skáče nahoru na hvězdičku. Když zněním první písmeno bez diakritiky, tak to funguje.
To zas někdo objevil ameriku, tento problém je známý už hrozně dlouho a netýká se pouze této verze ROM, ale všech v6 co zatím byly vydané. Na v5 jsi už nepamatuji jestli byl tento problém taktéž. Takže prosím přesuňte se do jiného topicu.
 #152462  od Flashhik
 před 10 lety
padání aplikace čistič

Když vypnete v nastavení čističe použít online databázi padat přestane. Alespoň mě to pomohlo. ;)

Redmi Note 4G
 #152463  od Mearo
 před 10 lety
Nejlepší na téhle verzi je, že skoro všechno, co otevřu mi spadne a když chci odeslat zprávu o chybě, tak spadne i tohle...opravdu začínám mít pocit, že jít do "číňana" byla chyba. Zřejmě ještě pořád technicky nedospěli...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!