STE SPOKOJNÍ S TOUTO VERZIOU MIUI?

ANO
87
88%
NIE
12
12%
 #293279  od coolman13
 před 8 lety
marekja píše:
Jarus 155 píše:Tak jsem aktualizoval na R3 a po aktualizaci nejde spustit TWRP z app aktualizace ani vol+,power ze žluté tabulky.Jde to pouze trojhmatem.Nevíte čím to může být?
Divné, já mám po aktualizaci vše ok

Redmi 3S (Tapatalk)
Taky mám vše ok...

Odesláno z mého Redmi 3 pomocí Tapatalk
 #293281  od kapap1
 před 8 lety
marmarko píše:
kapap1 píše:
ingbrzy píše:nic.. Stare TWRP nepozna prikaz "log"... TWRP sa ti aktualizovalo teraz na 3.1.0.1 a uz ten prikaz pozna...
Opet diky za praci na aktualni rom.
Mel bych dotaz k TWRP. Mozna bide odpoved zajimat i ostatni. Da se nejak odinstalovat potvrzena instalace app TWRP (pri dnesnim restartu jsem automaticky swipnul a pptvrdil instalaci app) - vcelku me irituje jeji beh na pozadi jen za ucelem sledovani nove prichozi verze a nemoznost odinstalace klasickym zpusobem. (pokud ji odinstaluji v Link2SD, co se stane?)
Diky za odpoved

Odesláno z mého MI 5 pomocí Tapatalk
Čiže pri inštalácii sa ťa spýtal, či to chceš nainštalovať, alebo nie? Lebo nemám root a nechce sa mi ho nahadzovať kvôli prípadnému odinštalovaniu nechcenej app
Po rozbaleni baliku v TWRP vyskocil Anglicky psany text, jestli chci restartovat system a nainstalovat app twrp.(jsou u toho zaskrtnuta jeste 2 zaskrtavaci policka) Nevenoval jsem tomu zadnou pozornost a hlasku swipem automaticky potvrdil. Po instalaci se objevil novy zastupce app TWRP. Podrzenim ikony pro pokus o odinstalaci se nezobrazi kos - standardnim postupem nelze aplikaci odinstalovat. Musel jsem pres Link2SD.
Jinak instalaci app se vyhnes tak, ze u teto hlasky neswipnes, ale stisknes tlacitko "Neinstalovat" Obrázek

#293283  od kapap1
 před 8 lety
hejhula1411 píše:
marmarko píše:
kapap1 píše: Opet diky za praci na aktualni rom.
Mel bych dotaz k TWRP. Mozna bide odpoved zajimat i ostatni. Da se nejak odinstalovat potvrzena instalace app TWRP (pri dnesnim restartu jsem automaticky swipnul a pptvrdil instalaci app) - vcelku me irituje jeji beh na pozadi jen za ucelem sledovani nove prichozi verze a nemoznost odinstalace klasickym zpusobem. (pokud ji odinstaluji v Link2SD, co se stane?)
Diky za odpoved

Čiže pri inštalácii sa ťa spýtal, či to chceš nainštalovať, alebo nie? Lebo nemám root a nechce sa mi ho nahadzovať kvôli prípadnému odinštalovaniu nechcenej app
proc ne.normalne vemes app a odinstalujes.nevim proc v tom porad nekdo vidi problem.taky je dobre se divat co vlastne swapujes atd.

Tak to patris mezi ty stastnejsi. Ja jsem tu moznost nemel. A asi jsem nebyl sam
Obrázek

gonzo se to líbí
 #293288  od VMach3
 před 8 lety
Axident píše:Omluva, ale jsem teď úplně mimo a nemohu nic najít, poslední ROM u mě na Redmi3 super, ale mám offtopic prosbu, probíranou milionkrát, nicméně:
manželka přinesla z práce od kolegyně syna Redmi Note 3 Pro seklé na přihlášení do Xiaomi účtu, synátor si dal ofiko aktualizaci (asi global, zamklý) a po ní už se do telefonu nedostal, protože na údajně správné heslo to nereaguje a nepomohlo prý ani vlézt na stránky a nechat si poslat něco nebo co. Já jsem za toho "borce", co se hrabe v Xiaomi a bude to pro něj hračka, ale teď jsem za blbce, páč se mi to sice stalo asi dvakrát za rok na mém Redmi 3, ale pokaždé to vyřešilo přehrání ROM, myslím, co s epamatuji...
V diskusích to zní dost neřešitelně, takže se, prosím, ptám: pomůže, když mu přehraju v EDL v MiFlash fastboot ROM nebo to nemá na přihlášení do Xiaomi účtu vliv? Ten je vázaný na telefonní číslo, ne? Nedostane s epřes to vůbec do telefonu (před aktualizací používán, je i křuplý displej).
Prosím o radu, abych mu to ještě nedomršil...
Díky.
Přehráním miui rom se blokace telefonu na Xiaomi účet nezbavíš (párkrát mi to na starších modelech zabralo), a má-li telefon uzamknutý bootloader, není ani možné použít custom rom.
Jediná možnost je opětovné přihlášení k účtu nebo přes Xiaomi podporu si nechat telefon odblokovat.
Axident se to líbí
 #293293  od speede
 před 8 lety
Zdravím na mém redmi note 2 nemám aplikaci skener a nemůžu změnit písmo je to jen můj případ nebo to má každý ;)
 #293302  od kapap1
 před 8 lety
Axident píše:Omluva, ale jsem teď úplně mimo a nemohu nic najít, poslední ROM u mě na Redmi3 super, ale mám offtopic prosbu, probíranou milionkrát, nicméně:
manželka přinesla z práce od kolegyně syna Redmi Note 3 Pro seklé na přihlášení do Xiaomi účtu, synátor si dal ofiko aktualizaci (asi global, zamklý) a po ní už se do telefonu nedostal, protože na údajně správné heslo to nereaguje a nepomohlo prý ani vlézt na stránky a nechat si poslat něco nebo co. Já jsem za toho "borce", co se hrabe v Xiaomi a bude to pro něj hračka, ale teď jsem za blbce, páč se mi to sice stalo asi dvakrát za rok na mém Redmi 3, ale pokaždé to vyřešilo přehrání ROM, myslím, co s epamatuji...
V diskusích to zní dost neřešitelně, takže se, prosím, ptám: pomůže, když mu přehraju v EDL v MiFlash fastboot ROM nebo to nemá na přihlášení do Xiaomi účtu vliv? Ten je vázaný na telefonní číslo, ne? Nedostane s epřes to vůbec do telefonu (před aktualizací používán, je i křuplý displej).
Prosím o radu, abych mu to ještě nedomršil...
Díky.
Takze za 1. - ne abys doma pred manzelkou priznal, ze nejsi borcem, ktery v kterekoliv denni ci nocni dobe zvladne levou zadni cokoliv, co by mohlo byt pro jineho oriskem, a ze nezacinas prave tam, kde uz ostatni konci. Obrázek

A co se tveho problemu tyce, tak jsem se dostal do stejne situace u Mi5. Xiaomi ucet neni vazan na telefonni cislo (sam jsem jej bez SIM karty neodblokoval, ani flash jakekoliv ROM by tomu nepomohl), ale patrne na samotne IP zarizeni. Jeho odhlaseni se mi podarilo az po prihlaseni se do Xiaomi uctu primo z telefonu a zruseni vsech vazeb na tento ucet. Dokonce nepomohlo vymazani vazby tlf x ucet jen prostrednictvim pc aplikace, jak se o to pokusil predchozi majitel.
Takze az do tlf dostanes jakoukoliv verzi MIUI (ja flashoval v MiFlash), hned pri nastavovani prostredi zadej udaje k uctu (kdyz je syn manzelciny kolegyne zna, nemel by to byt problem) a tlf zase pojede. Obrázek
Pripadne je k zamysleni flash nektere z alternativnich ROM - pak je otazkou, co se stane, kdyz je vazany k uctu Xiaomi. (teoreticky by to na funkci nemelo mit vliv?!)

marekja, Axident se to líbí
 #293304  od pipo137
 před 8 lety
Chcem sa spytat, na Mi Note Pro, ked je tam pri instalacii potrebne zrusit zablokovanie pin/vzorom, tak nasledne po update ked to naspat nastavim, tak bude korektne fungovat odomknutie s BT zariadenim (MiBand 2) ??
Dakujem ;)
 #293306  od riman22
 před 8 lety
Včera som skúšal GPS na tejto týždennej ROM, fix rýchly do niekoľkých sekúnd, presnosť merania vonku do 6 m, pri jazde v autobuse do 14 m. Zatiaľ som nezaznamenal žiadne pády aplikácii ani systému. Baterku zatiaľ neviem zhodnotiť, budem testovať.
 #293307  od ingbrzy
 před 8 lety
pipo137 píše:Chcem sa spytat, na Mi Note Pro, ked je tam pri instalacii potrebne zrusit zablokovanie pin/vzorom, tak nasledne po update ked to naspat nastavim, tak bude korektne fungovat odomknutie s BT zariadenim (MiBand 2) ??
Dakujem ;)
Ano..

~Tapatalk Mi5~
pipo137 se to líbí
 #293330  od mochlik
 před 8 lety
Ahoj potrebuju poradit. Po minulé aktualizací jsem se už nedostal do TWRP recovery. Teď po nové když jsem si ji stáhnul a dál vybrat zip z úložiště telefon se jen restartoval. A zůstal na staré aktualizací. Už jsem to takhle zkusil 2x a nic.

#293334  od VMach3
 před 8 lety
Takže si nedošel ani k přečtení druhého příspěvku.
marekja, mort se to líbí
 #293337  od VMach3
 před 8 lety
Jakou celou? Telefon TWRP obsahuje, jen je nutné jej spustit z vypnutého telefon, a instalaci spustit přímo v TWRP.
 #293340  od coolman13
 před 8 lety
VMach3 píše:Jakou celou? Telefon TWRP obsahuje, jen je nutné jej spustit z vypnutého telefon, a instalaci spustit přímo v TWRP.
Já to instaloval přes příkazový řádek..Zkus při vyp telefonu stlačit Power a tlačítko volíme +

#293341  od ingbrzy
 před 8 lety
bayda píše:ahoj, Optimalizace-Čistič...a je to čínsky!!!
Nie je..

Obrázek

~Tapatalk Mi5~
 #293342  od Jarus 155
 před 8 lety
Jarus 155 píše:Tak jsem aktualizoval na R3 a po aktualizaci nejde spustit TWRP z app aktualizace ani vol+,power ze žluté tabulky.Jde to pouze trojhmatem.Nevíte čím to může být?
Právě jsem přeinstaloval TWRP a mě nepomohlo ani to do TWRP se dostanu pouze trojhmatem.Jestli to není náhodou tím že jsem přeskočil minulou týdenní aktualizaci?
 #293344  od bayda
 před 8 lety
ingbrzy píše:
bayda píše:ahoj, Optimalizace-Čistič...a je to čínsky!!!
Nie je..

Obrázek

~Tapatalk Mi5~
Ok, zkusím to přeinstalovat...
Screenshot_2017-03-18-10-01-28-539_com.miui.cleanmaster.png
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
 #293345  od saab.mb
 před 8 lety
Redmi 3, 2 dobrý den,chtěl bych zkusit global rom.je v ní čeština?musí se odemykat bootl.....?nebo se může rovnou ztáhnout a nainstalovat?děkuji za odpověď
 #293349  od marekja
 před 8 lety
Jarus 155 píše:
Právě jsem přeinstaloval TWRP a mě nepomohlo ani to do TWRP se dostanu pouze trojhmatem.Jestli to není náhodou tím že jsem přeskočil minulou týdenní aktualizaci?
Když přeskočis verzi tak to nevadí. Neměl by to být problém.

Redmi 3S (Tapatalk)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!