Mne funguje.
Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku
Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku
Taky mám vše ok...marekja píše:Divné, já mám po aktualizaci vše okJarus 155 píše:Tak jsem aktualizoval na R3 a po aktualizaci nejde spustit TWRP z app aktualizace ani vol+,power ze žluté tabulky.Jde to pouze trojhmatem.Nevíte čím to může být?
Redmi 3S (Tapatalk)
Po rozbaleni baliku v TWRP vyskocil Anglicky psany text, jestli chci restartovat system a nainstalovat app twrp.(jsou u toho zaskrtnuta jeste 2 zaskrtavaci policka) Nevenoval jsem tomu zadnou pozornost a hlasku swipem automaticky potvrdil. Po instalaci se objevil novy zastupce app TWRP. Podrzenim ikony pro pokus o odinstalaci se nezobrazi kos - standardnim postupem nelze aplikaci odinstalovat. Musel jsem pres Link2SD.marmarko píše:Čiže pri inštalácii sa ťa spýtal, či to chceš nainštalovať, alebo nie? Lebo nemám root a nechce sa mi ho nahadzovať kvôli prípadnému odinštalovaniu nechcenej appkapap1 píše:Opet diky za praci na aktualni rom.ingbrzy píše:nic.. Stare TWRP nepozna prikaz "log"... TWRP sa ti aktualizovalo teraz na 3.1.0.1 a uz ten prikaz pozna...
Mel bych dotaz k TWRP. Mozna bide odpoved zajimat i ostatni. Da se nejak odinstalovat potvrzena instalace app TWRP (pri dnesnim restartu jsem automaticky swipnul a pptvrdil instalaci app) - vcelku me irituje jeji beh na pozadi jen za ucelem sledovani nove prichozi verze a nemoznost odinstalace klasickym zpusobem. (pokud ji odinstaluji v Link2SD, co se stane?)
Diky za odpoved
Odesláno z mého MI 5 pomocí Tapatalk
Tak to patris mezi ty stastnejsi. Ja jsem tu moznost nemel. A asi jsem nebyl samhejhula1411 píše:proc ne.normalne vemes app a odinstalujes.nevim proc v tom porad nekdo vidi problem.taky je dobre se divat co vlastne swapujes atd.marmarko píše:Čiže pri inštalácii sa ťa spýtal, či to chceš nainštalovať, alebo nie? Lebo nemám root a nechce sa mi ho nahadzovať kvôli prípadnému odinštalovaniu nechcenej appkapap1 píše: Opet diky za praci na aktualni rom.
Mel bych dotaz k TWRP. Mozna bide odpoved zajimat i ostatni. Da se nejak odinstalovat potvrzena instalace app TWRP (pri dnesnim restartu jsem automaticky swipnul a pptvrdil instalaci app) - vcelku me irituje jeji beh na pozadi jen za ucelem sledovani nove prichozi verze a nemoznost odinstalace klasickym zpusobem. (pokud ji odinstaluji v Link2SD, co se stane?)
Diky za odpoved
Přehráním miui rom se blokace telefonu na Xiaomi účet nezbavíš (párkrát mi to na starších modelech zabralo), a má-li telefon uzamknutý bootloader, není ani možné použít custom rom.Axident píše:Omluva, ale jsem teď úplně mimo a nemohu nic najít, poslední ROM u mě na Redmi3 super, ale mám offtopic prosbu, probíranou milionkrát, nicméně:
manželka přinesla z práce od kolegyně syna Redmi Note 3 Pro seklé na přihlášení do Xiaomi účtu, synátor si dal ofiko aktualizaci (asi global, zamklý) a po ní už se do telefonu nedostal, protože na údajně správné heslo to nereaguje a nepomohlo prý ani vlézt na stránky a nechat si poslat něco nebo co. Já jsem za toho "borce", co se hrabe v Xiaomi a bude to pro něj hračka, ale teď jsem za blbce, páč se mi to sice stalo asi dvakrát za rok na mém Redmi 3, ale pokaždé to vyřešilo přehrání ROM, myslím, co s epamatuji...
V diskusích to zní dost neřešitelně, takže se, prosím, ptám: pomůže, když mu přehraju v EDL v MiFlash fastboot ROM nebo to nemá na přihlášení do Xiaomi účtu vliv? Ten je vázaný na telefonní číslo, ne? Nedostane s epřes to vůbec do telefonu (před aktualizací používán, je i křuplý displej).
Prosím o radu, abych mu to ještě nedomršil...
Díky.
Takze za 1. - ne abys doma pred manzelkou priznal, ze nejsi borcem, ktery v kterekoliv denni ci nocni dobe zvladne levou zadni cokoliv, co by mohlo byt pro jineho oriskem, a ze nezacinas prave tam, kde uz ostatni konci.Axident píše:Omluva, ale jsem teď úplně mimo a nemohu nic najít, poslední ROM u mě na Redmi3 super, ale mám offtopic prosbu, probíranou milionkrát, nicméně:
manželka přinesla z práce od kolegyně syna Redmi Note 3 Pro seklé na přihlášení do Xiaomi účtu, synátor si dal ofiko aktualizaci (asi global, zamklý) a po ní už se do telefonu nedostal, protože na údajně správné heslo to nereaguje a nepomohlo prý ani vlézt na stránky a nechat si poslat něco nebo co. Já jsem za toho "borce", co se hrabe v Xiaomi a bude to pro něj hračka, ale teď jsem za blbce, páč se mi to sice stalo asi dvakrát za rok na mém Redmi 3, ale pokaždé to vyřešilo přehrání ROM, myslím, co s epamatuji...
V diskusích to zní dost neřešitelně, takže se, prosím, ptám: pomůže, když mu přehraju v EDL v MiFlash fastboot ROM nebo to nemá na přihlášení do Xiaomi účtu vliv? Ten je vázaný na telefonní číslo, ne? Nedostane s epřes to vůbec do telefonu (před aktualizací používán, je i křuplý displej).
Prosím o radu, abych mu to ještě nedomršil...
Díky.
Ano..pipo137 píše:Chcem sa spytat, na Mi Note Pro, ked je tam pri instalacii potrebne zrusit zablokovanie pin/vzorom, tak nasledne po update ked to naspat nastavim, tak bude korektne fungovat odomknutie s BT zariadenim (MiBand 2) ??
Dakujem ;)
Já to instaloval přes příkazový řádek..Zkus při vyp telefonu stlačit Power a tlačítko volíme +VMach3 píše:Jakou celou? Telefon TWRP obsahuje, jen je nutné jej spustit z vypnutého telefon, a instalaci spustit přímo v TWRP.
Nie je..bayda píše:ahoj, Optimalizace-Čistič...a je to čínsky!!!
Právě jsem přeinstaloval TWRP a mě nepomohlo ani to do TWRP se dostanu pouze trojhmatem.Jestli to není náhodou tím že jsem přeskočil minulou týdenní aktualizaci?Jarus 155 píše:Tak jsem aktualizoval na R3 a po aktualizaci nejde spustit TWRP z app aktualizace ani vol+,power ze žluté tabulky.Jde to pouze trojhmatem.Nevíte čím to může být?
Ok, zkusím to přeinstalovat... Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalkingbrzy píše:Nie je..bayda píše:ahoj, Optimalizace-Čistič...a je to čínsky!!!
~Tapatalk Mi5~
Když přeskočis verzi tak to nevadí. Neměl by to být problém.Jarus 155 píše:Právě jsem přeinstaloval TWRP a mě nepomohlo ani to do TWRP se dostanu pouze trojhmatem.Jestli to není náhodou tím že jsem přeskočil minulou týdenní aktualizaci?Jarus 155 píše:Tak jsem aktualizoval na R3 a po aktualizaci nejde spustit TWRP z app aktualizace ani vol+,power ze žluté tabulky.Jde to pouze trojhmatem.Nevíte čím to může být?