[Nezaradené témy]
 #120078  od Marty23cz
 před 10 lety
Ahoj , prosím tě přes Hisuite jsi to nainstaloval jak ? Mě se to stáhlo a to je vše , nejde mi to ani když vypnu telefon a držím ten vol- a power nebo co tam píšou , já mačkal vše ale vždy skončím ve FACTORY MODE :(
 #120162  od Marty23cz
 před 10 lety
Tak já jsem nakonec problém vyřešil , doporučuji pročíst XDA !! Určitě tam vše najdete .
Mě to nejde jelikož můj telefon je FAKE :) Je z Alliexpress a vůbec nemá označení H30-U10 .
Má uplně jiné build number a hardware je FAKE MT6572 (MT6592 is fake) . Stáhněte si MTK Droid root a tools .
Pokud tam máte to co já což je ALPS V1.6 , Android 4.4.2 Kernel 3.4.5, nezkoušejte jinou ROM , zničíte si telefon . Pokud jste to udělali ,dá se to vrátit , vše najdete na XDA . Teď zkouším aspoň odstranit ty čínské aplikace přes MTK Droid , tak uvidím .
Každopádně s tímto telefonem ani nejde upgrade oficiálních ROM , protože se nedostanete na instalaci a ani nejde najít typ telefonu na oficiální stránce . Přes SD kartu to nejde , protože v nastavení není update z sd karty a přesun do složky dload taky nefunguje, protože nenahodíte instalaci po vypnutí a opětovném zapnutí s VOL - a power . Zkusím jestli jde UNROOT a pak instalaci přes SD s VOL - a power , ale stejně mi tam skočí FACTORY MODE :)
 #120405  od peernikk
 před 10 lety
Dkalina: Nejprve bych chtěl moc poděkovat za tuto ROM. Je naprosto úžasná, hrozně rychlá a prakticky vše funguje jak má. Chtěl bych se zeptat jen na jednu otázku, nešlo by v další verzi nějak nastavit, aby se videa z Youtube přehrávala "softwarově" v současné době se přehrávají "hardwarově" a sekají se. Zkoušel jsem jiný Youtube přehrávač (aplikaci z Google Play, kde jsem nastavil SW přehrávání) a videa jela plynule, takže to bude zřejmě tím :). Předem děkuji za odpověď.
 #120647  od vargabee
 před 10 lety
ahojte,
uz nejaku dobu hladam,browsujem, no stale nechapem ako by som vratil EMUI do mojho Honor 3c.
mam verziu H30-U10, je tam MIUI 4.5.16. Chcel by som ficat na stock firmware, neskutocne ma stve bug v MIUI, ze ked volam,ci mi vola cislo 0911xxxxxx, tak mi vypisuje "cislo tiesnovej linky". Teda nevidim,kto mi vola...

Potreboval by som nejaky popis-navod ako pre blbych,podla ktoreho by som to zvladol...

vopred dakujem moc za pomoc!
 #120720  od cosan
 před 10 lety
Abys mohl nahrát zpátky ofiko EMUI musíš mít stock recovery. Pak už jen stačí nahrát staženou ROM do složky dload na sdkartu. Vypnout telefon a při držení VOL+ , VOL- a POWER se ti ROM flashne.

Dle mého je EMUI lepší než MIUI. Hlavně co se týká výdrže baterie, navíc má už android 4.4.2, takže Vám budou fungovat různé náramky atd. Dobrá je i funkce probuzení poklepem na displej. ;)
vargabee se to líbí
 #120774  od 50lv
 před 10 lety
Asi si nečítal môj príspevok poriadne! Kitkat s EMUI 3.0 síce nainštalovalo, ale súčastne mi vymazalo obe IMEI, takže mi nenačíta SIM karty - neviem volať, takže vysoko nedoporučujem !!!!!! Obratil som sa aj na oficialne zastupenie, ale zatial ani oni nevedia co s tým!!! Takže tel. pojde asi na reklamáciu...
 #120776  od 50lv
 před 10 lety
P.S.: Inak EMUI 3.0 ma vôbec nejak neoslovilo, viac sa mi pačilo 2.3, upgradoval som hlavne aby mi fungoval MiBand...
 #120783  od vargabee
 před 10 lety
Hej,hej, cital som Tvoj prispevok. Mne by stacilo uplne to 2.3, ja sa len chcem zbavit MIUI...Tel mi obcas blbne aj okrem tych 0911xxxxxx, napr sa mi niektore apps roztiahnu na displayi sami od seba. Potom pomoze len restart...Teraz som v stave,ze som tam dal MIUI v5 4.8.23, teraz mi google apps nefunguju...takze ked mam tel uz aj tak rozhodeny, tak je spravny cas tam dostat nejak ofiko emui.
Kde by som zohnal ten stock recovery?
 #120791  od cosan
 před 10 lety
Vše, včetně postupu na nahrátí origo recovery je v těch odkazech co jsem zde už dával:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Nahraje se pomocí FlashTool (stačí mít zatrhlý jen recovery, musíš mít nainstalovaný ovladače) nebo přes adb.
 #121063  od Sonic1SVK
 před 10 lety
Flashol si spravny KERNEL a BASEBAND? Pripadne pozri sem Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #121240  od 50lv
 před 10 lety
vargabee píše:dikes za rady, heureka, mam tam emui 2.0 stock. Lenze...zmizol mi IMEI,teda tel je nefunkcny. Inak Emui ide ok... co s tym kurna... :(
IMEI si vies nahodit naspat cez MtkDroidTools... teda pokial ho máš...pozri pod baterkou...
 #122651  od vargabee
 před 10 lety
dobre,stacilo,dam tam nejako naspat miui. Nechce mi to nijako chodit. Robil som to presne podla manualu na Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Tel mam z ciny, kupene z druhej ruky (bol tam miui pri kupe). Ked som tam dal stock firmware, tak tel strati IMEI a nespozna sim karty. Ked tam dam China rom original (skusal som aj Andr.4.2.2 aj 4.4), funguje vsetko jak ma,ale tel ma same cinske znaky a vyskakujuce hlasenia (napr. povolit info o polohe) su tiez po cinsky.
S international stock rom teda nemam imei, ked tam zmenim imei podla roznych manualov z netu (aj s MTK tools), zapisem imei, chce restart, po restarte takisto nemam imei...takze stacilo, keby volakto chcel,mam na predaj Honor 3c 8G/2G. ma asi pol roka.
 #122752  od cosan
 před 10 lety
No ale jestli mas cinskou verzi a cpes tam international ROM, tak se nedivim ze Ti mobil dela psi kusy. Stahni si z emui.com aktualni stable ROM a bude Ti vse chodit.
 #129507  od lubikem
 před 10 lety
Ahojte, už vyšla 4 beta MIUI V6 na zaklade 4.4 pre Honor 3C Unicom verziu, celkom stabilná Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť nedala by sa poslovenčiť? Bol by som moc vďačný.
 #131615  od ax1qwer
 před 10 lety
ingbrzy píše:pockame na final.. :)
Zdravim, mel bych dotaz, jak to vypada s prekladem MIUI zalozene na 4.4.x pro Honor 3C, diky za odpoved.
 #131643  od ax1qwer
 před 10 lety
Zdravim, zkousel jsem uz nekolik ROMek pro Honor 3C (H30-U10) 2 GB RAM, romky nabootuji, ale nefunguje dotyk, dotyk poprve nefungoval uz v TWRP, kdyz jsem ho flashnul, nevite nekdo, cim to muze byt ? diky.
 #131842  od Aloha01
 před 10 lety
Tento problém nastává v případě, když je v telefonu před flashem stock rom b111. Řeší se to už i na jiných fórech. Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť . podle všeho zatím nevyřešeno.
 #132964  od ax1qwer
 před 10 lety
Uzivatel Codelover z XDA se ke me pripojil na PC a pres ADB opravil problem s dotykem, zkompiloval nove TWRP, ktere potom prida do sveho tematu na XDA.

Tak uz jedu na verzi 4.4.11, uvidim, jak bude behat. diky.

Nevite nekdo, kde bych nasel nejakou novejsi verzi nez 4.4.11? diky.
 #133189  od ax1qwer
 před 10 lety
Nová verze MIUI V5 pro Honor 3C 4.8.29

ZDE : Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Zatim testuju a nevsiml jsem si zadnych bugu, vse maka jak ma, az na par neprelozenych veci, ale to me nijak neomezuje :)
 #138649  od 50lv
 před 10 lety
Takže odpoveď na všetky moje problemy... konečne sa mi podarilo odomknut bootloader, nahrat recovery a nasledne root + nova ROM 4.4.2.+emui3.0 všetko perfektne prebehlo bez najmenších problémov tu je navod, ak ho este niekto neobjavil... ::) :P
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Velka vdaka autorovi... [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
p.s.: aby som nezabudol: opravené oba IMEI... O0

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!