Ahoj , prosím tě přes Hisuite jsi to nainstaloval jak ? Mě se to stáhlo a to je vše , nejde mi to ani když vypnu telefon a držím ten vol- a power nebo co tam píšou , já mačkal vše ale vždy skončím ve FACTORY MODE :(
Tak já jsem nakonec problém vyřešil , doporučuji pročíst XDA !! Určitě tam vše najdete .
Mě to nejde jelikož můj telefon je FAKE :) Je z Alliexpress a vůbec nemá označení H30-U10 .
Má uplně jiné build number a hardware je FAKE MT6572 (MT6592 is fake) . Stáhněte si MTK Droid root a tools .
Pokud tam máte to co já což je ALPS V1.6 , Android 4.4.2 Kernel 3.4.5, nezkoušejte jinou ROM , zničíte si telefon . Pokud jste to udělali ,dá se to vrátit , vše najdete na XDA . Teď zkouším aspoň odstranit ty čínské aplikace přes MTK Droid , tak uvidím .
Každopádně s tímto telefonem ani nejde upgrade oficiálních ROM , protože se nedostanete na instalaci a ani nejde najít typ telefonu na oficiální stránce . Přes SD kartu to nejde , protože v nastavení není update z sd karty a přesun do složky dload taky nefunguje, protože nenahodíte instalaci po vypnutí a opětovném zapnutí s VOL - a power . Zkusím jestli jde UNROOT a pak instalaci přes SD s VOL - a power , ale stejně mi tam skočí FACTORY MODE :)