[Nezaradené témy]
 #171881  od dudilek
 před 9 lety
ahojte, na gearbest prebieha akciovy vypredaj vsetkeho mozneho, do pozornosti davam xiaomi veci ako powerbanky sluchatka a kamery
obchod overeny

Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #172116  od Loosos
 před 9 lety
Snad jediná věc .. miband. Jinak jsem si tam dřív kupoval pistony 2 .. fake. Teď pistony 3 youth .. fake. Powerbanky taky fake. Takže asi většina.
 #172121  od dudilek
 před 9 lety
Na power banke máš kód, ktorý si môžeš overiť (u mňa ok) a na youtube je video ako sa má správať originál.

Slúchadlá neviem.

Každopádne, ak mu poslali fake (čo pochybujem), paypal vráti peniaze.
 #172128  od Andreass
 před 9 lety
Tak pockej, ty mas zase zkusenosti, ze gearbest.com, ma originaly? To mi nejak nepasuje. Jeden rika fake, druhy ne a treti aby se v tom vyznal:-D
Ale uz vidim, jak pres google translator vysvetluju nekomu z paypal, ze toto zbozi neni originalni. To by byl trochu orisek.
 #172132  od dudilek
 před 9 lety
Áno, čo som kúpil bol vždy originál.

Keby mi odtiaľ prišiel fake tak to riešim a určite sem nedám link že akcia na fake :).

Teda až na farebný náhradný náramok na mi band, ten originál nie je, ale ako originál nie je ani v popise a bolo mi jasné že neberiem originál.
 #172135  od peknyden
 před 9 lety
Dobre chlapi, ma mi dojit 16000mAh Power Bank, tak bych nerad resil nejaky fake. Trochu jste me uklidnili;-)
 #172137  od dudilek
 před 9 lety
Tie som bral dve, ja aj kolega sme spokojní :)

Akurát som ich bral mimo tejto akcie za drahšie :)
 #172149  od fblack
 před 9 lety
Brali jsme sluchátka youth, powerbanky 16k i 10k, bluetooth reprak a vše originál a stale funkční.
 #172154  od strom
 před 9 lety
Loosos je komik. Ten, kdo od něj nakupuje, musí mít velký smysl pro humor. V životě je nejdůležitější umět se zasmát...i sám sobě :)
 #172172  od Loosos
 před 9 lety
Člověk se nezavděčí.. Dělejte jak myslíte, nikdo vás nenutí kupovat ani z GB, ani jinde. Já jen píši svoje poznatky, co se týče xiaomi mám ne příliš dobré zkušenosti s originály. Nejen z GB, u aliexpressu se ale není čemu divit. Sluchátka jsem poznal podle zvuku, logicky. Dřív se tady řešily i ty powerbanky, mám dojem půl roku zpět.
 #172199  od ax1qwer
 před 9 lety
S gearbestem mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Komunikace skvela a kdyz se neco stane, tak ihned nabizi full refund, + jeste ti nabizej slevy.
 #178857  od energy100
 před 9 lety
Tiež obchod odporúčam. Kúpený powerbank pre kamoša, Piston 3 a všetko originál. Ešte som nikdy nepočul že by bolo niečo z tadiaľ fake, pokiaľ prehliadnem jedného priekupcu, spomínaného vyššie.
 #179167  od Ohm711
 před 9 lety
Jakou máze zkušenost s dobou dodání z Gear bestu?
První zásilka z tohoto shopu a po měsíci stále nedorazila. Tak mě zajímá jestli se to jen někde zdrželo a nebo to standartně posílají super pomalu jako např DX. Díky.
 #179243  od Ohm711
 před 9 lety
Je mi jasné, že čas dodání poštou mi nikdo nezaručí, ale prostě u různých shopů je to různé. Např z banggoodu mi zásilky chodí do dvou týdnů, často i dříve. Jednou se to zdrželo a šlo to 3 týdny, což je stále OK. Ale z DX je měsíční doba dodání běžná. Často i déle. Občas se poštěstí, že to dorazí dříve, ale to je fakt výjimka. Nevím, jestli to jde lodí nebo proč je to od nic tak pomalé...
Tak mě zajímalo jestli náhodou není GB jako DX. To bych se pak dalším nákupům spíše vyhýbal.
Pokud mám jen smůlu a zdrželo se mi to, tak je to OK.
 #179336  od energy100
 před 9 lety
banggood je u mňa best, vždy tu bolo všetko do 3 týždňov a to som mal dokopy 22 objednávok.
Inak dnes sú tam ceny lepšie ako na Gearbest,
napr. 10000mAh za 10,89€
Piston 3 za 11,80€
MiBand za 14,52€
atď.
Mal som od nich Powerbank, bol to originál, aj podľa foto a recenzií užívateľov by to mali byť originály.
 #179347  od Ohm711
 před 9 lety
Sakra, fakt super ceny. I ten ovladač, který jsem kupoval u GB za 22$ má BG nyní za 16$. Škoda že nic nepotřebuji...

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!