Ahojte,
v predošlom poste som písal, že sa mi telefón začal odrazu prehrievať. Aby som vylúčil chyby applikácií tak som spravil backup a factory reset. Nahral som do mobilu len 2 sledovacie appky, kontakty a fotky (pripojil sa do google účtu a do mi.cloudu) a chvíľku bol v pohode, ale dnes ráno od cca pol siedmej zase začala teplota CPU letieť hore. Permanentne kolíše okolo 60 stupňov a viac.
Je možné že telefón má HW problém ktorý sa takto prejavuje ?
Prikladám screenshoty ako som dnes od rána robil zábery na históriu teploty CPU a tiež na niektoré appky ktoré mám. Plus v logu sú divné hlásenia
dal som to všetko do sharovaného albumu:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Stretli ste sa s takým čím?
tu vidieť rapídny nárast teploty

nezávisí to od pripojenia do wifi ani data prenos
v predošlom poste som písal, že sa mi telefón začal odrazu prehrievať. Aby som vylúčil chyby applikácií tak som spravil backup a factory reset. Nahral som do mobilu len 2 sledovacie appky, kontakty a fotky (pripojil sa do google účtu a do mi.cloudu) a chvíľku bol v pohode, ale dnes ráno od cca pol siedmej zase začala teplota CPU letieť hore. Permanentne kolíše okolo 60 stupňov a viac.
Je možné že telefón má HW problém ktorý sa takto prejavuje ?
Prikladám screenshoty ako som dnes od rána robil zábery na históriu teploty CPU a tiež na niektoré appky ktoré mám. Plus v logu sú divné hlásenia
dal som to všetko do sharovaného albumu:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Stretli ste sa s takým čím?
tu vidieť rapídny nárast teploty

nezávisí to od pripojenia do wifi ani data prenos
:heart_eyes: Redmi Note 4 MTK
MediaTek Helio X20
10-core 2,11GHz, 3GB RAM, 64GB
MediaTek Helio X20
10-core 2,11GHz, 3GB RAM, 64GB