[Xiaomi Mi Band]
 #427571  od RaZzeR
 před 6 lety
Mi Band 4 již prošel certifikací tchajwanské autority NCC (National Communications Commission), která ve svých dokumentech zveřejnila i první fotografie. Náramek si zachová tradiční obdélníkový displej, který bude kryt zakřiveným sklem. Pod ním bude umístěno i jedno kapacitní tlačítko, které bude sloužit k přepínání obrazovek či k pozastavení cvičení.

Vnitřní strana náramku nabídne vylepšený měřič srdečního tepu, a změnou prošly i nabíjecí piny, pro které bude určena nová nabíjecí kolébka, do které modul z náramku zasunete. Do útrob se vměstnala větší 135mAh baterie.

Dle všeho dorazí ve dvou variantách – model s označením XMSH08HM má přijít s podporou NFC, zatímco XMSH07HM ji mít nebude. Obě varianty mají za sebou úspěšně i certifikaci u Bluetooth SIG, takže máme potvrzenou i přítomnost Bluetooth 5.0 LE.

Designově by se měl nový Mi Band podobat předchozím modelům, stále se bude jednat o oblázkový modul, který se bude zřejmě zasouvat do pryžového řemínku. K ovládání modulu poslouží dotykový displej a senzorové tlačítko pod ním. Spekuluje se, že by Mi Band 4 měl dostat i elektrokardiogram, avšak to zatím žádná certifikace nepotvrzuje.
Zdroje (více info):
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Obrázek
 #433290  od Ted
 před 6 lety
Objednáno na Ali za 33,99$

Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk

#433312  od Ted
 před 6 lety
foto1977 píše:@Ted: kde jsi objednal?
CZK 782.93 | Original Xiaomi Mi Band 4 2019 Newest Music Smart Miband 4 Bracelet Heart Rate Fitness 135mAh Color Screen Bluetooth 5.0 Band4

#433321  od Ted
 před 6 lety
foto1977 píše:Díky za odkaz, ale už tam píší vyprodáno :-(
Furt mi to jde objednat je se to zdražujeObrázek

#433328  od foto1977
 před 6 lety
Díky, na tom prvním odkazu mi to psalo, že již je vyprodáno, na webu prodejce jsem našel další, ale již za 35,99 USD :-) a ten již šel objednat. Tak jsem zvědav kdy dorazí, píší že mají skladem, ale uvidíme...
 #433541  od RaZzeR
 před 6 lety
Mi Band 4 Global za necelých 29 €. Asi do toho půjdu, dokud to je... :-B
 #433579  od RaZzeR
 před 6 lety
RaZzeR píše:Mi Band 4 Global za necelých 29 €. Asi do toho půjdu, dokud to je... :-B
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 6 lety
Dopravu tam ponukaju len DHL za 12€...
Jestli to bylo myšleno k mému odkazu, jakože nejspíš jo, tak to není pravda. Je tam i klasická (sledovatelná) možnost "Standard Shipping" za nějakých 0,20 €, takže prakticky zadarmo. Osobně jsem už objednal, konkrétně přes apku a jak jsem už zmiňoval, vyšlo to na těch cca 28,50 €, takže spokojenost. Teď jen doufat, že snad dorazí, co dorazit má... :-B A jestli nad koupí taky uvažujete, tak si pospěšte, sleva za pár hodin končí... // Tak nakonec zjištěno, že klasické odeslání jde jen do CZ. Na SK bohužel jen přes zmíněné DHL...
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 6 lety
Těch 36 usd i s dopravou zdarma také není špatných...
Jako jo, není, ale hlavně, bude se nejspíš jednat o China verzi. Já tu hodil odkaz na Global.
Naposledy upravil(a) RaZzeR dne 13 Čer 2019, 21:10, celkem upraveno 3 x.
 #433585  od Luko69
 před 6 lety
před 6 lety
RaZzeR píše:Mi Band 4 Global za necelých 29 €. Asi do toho půjdu, dokud to je... :-B
před 6 lety
Dopravu tam ponukaju len DHL za 12€...
Jestli to bylo myšleno k mému odkazu, jakože nejspíš jo, tak to není pravda. Je tam i klasická (sledovatelná) možnost "Standard Shipping" za nějakých 0,20 €, takže prakticky zadarmo. Osobně jsem už objednal, konkrétně přes apku a jak jsem už zmiňoval, vyšlo to na těch cca 28,50 €, takže spokojenost. Teď jen doufat, že snad dorazí, co dorazit má... :-B A jestli nad koupí taky uvažujete, tak si pospěšte, sleva za pár hodin končí...
před 6 lety
Těch 36 usd i s dopravou zdarma také není špatných...
Jako jo, není, ale hlavně, bude se nejspíš jednat o China verzi. Já tu hodil odkaz na Global.
Skusal som to, teda je to tak, ze na SK je len DHL, CZ je aj Standard...
 #433619  od Luko69
 před 6 lety
Na Geabest je international (Global?) verzia za 36€ a doprava mimo colnice za 1,26€
Pokila by teda colnica zadrzala ten Aliexpress Band4 za cca 29€, z Gearbestu vyjde lacnejsie +- (20% DPH a k tomu postovy colny poplatok)
 #434921  od Asinmustafa
 před 6 lety
před 6 lety
zdravím. ako je to s jazykom a podporou znakov. je to isté ako mi band3?
asi si este pockas na SK/CZ preklad..
 #434955  od Dominik323
 před 5 lety
Ahoj chcel by som sa spýtať oplatí sa ked mam mi band 3 kupovať 4 ? Viem že je to každeho vec či si kúpi alebo nie ale zaujimal by mal aj iné názory
 #434971  od Luko69
 před 5 lety
Band 4 mam objednany, ked dorazi, tak dam vediet, ci sa oplati. :-D
Prve dojmy, co som cital, su vsak pozitivne. Band 3 nebol zly, ale na slnku pre mna absolutne nepouzitelny.
 #435084  od Luko69
 před 5 lety
Take "malickosti" snad nezadrzia, ked Ti pride, napis dojmy, ja mam tiez objednany, ale este je kdesi v Cine. :-D

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!