[Xiaomi Smart Home]
 #464674  od Wortex_SVK
 před 5 lety
Zdravím. Mám zakúpené 2ks Xiaomi gateway. Prvá je európska verzia. Druhá je čínska verzia. Je možné používať tieto 2 brány v jednej Mi home appke? Keď mám mailand china tak nevidím tú EU verziu. Naopak potom tú čínsku verziu.

Ďakujem za rady.

Filip
 #464683  od Wortex_SVK
 před 5 lety
Podarilo sa mi to s tou upravenou aplikáciou. Ale iba pri nastavení lokalizácie DE. Pri lokalizácii CZ to nefungovalo. Je možné nejak prinútiť tu EU gateway na to aby sa kamarádila so všetkými typmi sensorov (leakage sensor) ako tá Gateway China? Je možné preflashovať FW napríklad?

Diki Filip
 #464838  od MAO
 před 5 lety
Flash FW podle mě není reálná věc. Na EU GW Ti půjdou jen senzory ona/dveří, pohybový senzor a tlačítko.
 #464864  od Ghouless
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
Flash FW podle mě není reálná věc. Na EU GW Ti půjdou jen senzory ona/dveří, pohybový senzor a tlačítko.
A Mi Humidity and Temperature sensor (kulatý bez displeje, ostatní s displejem se spojí skrze BLE s telefonem nebo s BLE Gateway - u mě všechny světla od Yeelight).
 #464865  od Ghouless
 před 5 lety
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť píše: Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
před 5 lety
Podarilo sa mi to s tou upravenou aplikáciou. Ale iba pri nastavení lokalizácie DE. Pri lokalizácii CZ to nefungovalo. Je možné nejak prinútiť tu EU gateway na to aby sa kamarádila so všetkými typmi sensorov (leakage sensor) ako tá Gateway China? Je možné preflashovať FW napríklad?

Diki Filip
To bohužel (zatím) nejde. Co konkrétně brána může napárovat zjistíš ze seznamu zařízení při přidání, stačí kliknout na konkrétní věc a buď vyjede rovnou párování, nebo obrazovka, že daná brána není kompatibilní.
 #466961  od ztomikz
 před 5 lety
Super, moc vám děkuji, konečně mám vše v jednom účtu :) Funguje super, v to jsem ani nedoufal. Věci z EU i chiny v jednom mi home.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!