[Xiaomi Mi Band]
 #480763  od Shoxxx
 před 4 lety
Vlastní témata nevyrábím, ale vždy si nějaké vyhlídnu a to si trochu poupravím (např. názvy dnů v týdnu a datum přehodím na den + měsíc). Potřebuji akorát velké hodiny, kroky a tep (pai ani nevím, jak funguje), obrázky a jiné hodnoty jsou pro mě zbytečnost.

Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
simple_packed_animated.gif
simple_packed_animated.gif (140.14 KiB) Zobrazeno 3165 x
Přílohy
(34.39 KiB) Staženo 227 x
tata73, Neta76 se to líbí
 #480847  od DanBlack
 před 4 lety
Konečně někdo... :heart_eyes:
Takže když ti napíšu odkaz na EN / RU ciferník zvládneš ho přeložit do češtiny? (zachovat rozložení, jen přehodit datum na "normální formát" a dát české dny)
 #480848  od DanBlack
 před 4 lety
Tenhle kousek:
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
Obrázek
 #480853  od Shoxxx
 před 4 lety
Nechci tě zklamat :smiley: , ale myšleno to bylo, že když jsem si nějaké téma upravil pro sebe, tak ho dám k dispozici i ostatním.
Zde Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť si stáhni nástroj MiBandWFTool_2.1.4.zip, pomocí něj rozbal to nalinkované téma (je tam 6 variant), dny uprav v nějakém "obrázkovém" editoru a znovu ho tím nástrojem zabal do .bin.
limpbizkit se to líbí
 #480859  od DanBlack
 před 4 lety
Škoda... :sob:
Bohužel nevedu žádný stroj s Windows, zkoušel jsem editor v době vlastnictví Bipů a nechodil ani pod Wine. :unamused:
 #480893  od Shoxxx
 před 4 lety
Nějak ujela ta neděle, přitom jsem velikost dodržel, .bin tu raději nebudu dávat. Možná se na to ještě podívám zítra.
gazorazryad_packed_animated.gif
gazorazryad_packed_animated.gif (482.72 KiB) Zobrazeno 3112 x
tata73, DanBlack se to líbí
 #480923  od Shoxxx
 před 4 lety
Font stejný není, musel být štíhlý (dělal jsem to v práci), navíc ty dny jsou plovoucí, tak jsem sice využil celou šířku displeje, ale už to je trochu moc do krajů. Předělávat to už nebudu, není moc času. Jak jsem napsal, na vše stačí jen MiBandWFTool a grafický editor, klidně Malování :-P
Jinak i ti "tvořiči témat" jsou vstřícní, to jsem také využíval, že jsem napsal do komentářů překlad dnů (MO=PO atd.) a do pár dnů přibylo české téma.
gazorazryad_packed_animated.gif
gazorazryad_packed_animated.gif (264.82 KiB) Zobrazeno 3086 x
(48.35 KiB) Staženo 151 x
 #483655  od limpbizkit
 před 4 lety
dá sa na miband 5 nahrať vlastné pozadie( myslím fotku), na MB4 to šlo v appke N&F, ale teraz pre MB5 to nemôžem nikde nájsť, v N&F je síce režim zmeny tapety vo vývojárskom móde, ale po zadaní sa nič nedeje... :rolling_eyes:
 #483692  od DanBlack
 před 4 lety
MiFit - naramek mb5 - obchod - photo watch face... (Ty s tema horama.)
Rozkliknout a dole je "uprava pozadi".
limpbizkit se to líbí
 #484159  od limpbizkit
 před 4 lety
po novej aktualizácii N&F na 10.1.4. už je pridaný aj kustomizovaný vzhľad hodín aj s nahratím vlastnej tapety. :nerd:
 #485566  od 1a2predane
 před 4 lety
ako vymenis mesiace a dni, ked tieto hodnity maju pevne urcenu poziciu, bez ohladu na to, co je na obrazkoch? dni na mieste mesiacov ti bude stale pocitat do 12
 #486006  od Neta76
 před 4 lety
Ahoj, poradí prosím někdo. Chtěl bych upravit stažený WF. BIN soubor jsem rozbalil, ale co dál?
Ve WF_Builder 1.0.4 jsem to pro MB4 zvládl vše.
Ale co MiBandWFTool_2.1.6 tam jsem rozbalil a co dále (jak například posouvat pozice hodin a datumu)?

Děkuji za nakopnutí.

Edit: rozbalit, zabalit a výměnu souborů asi chápu. Ale ta editace pozic :scream:
 #486029  od Shoxxx
 před 4 lety
V souboru .json jsou X+Y souřadnice jednotlivých prvků.
Neta76 se to líbí
 #486137  od Neta76
 před 4 lety
Díky, škoda že WF_Builder nepodporuje MB5, tam to byla sranda.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!