[Pisces - TD, Cancro - WCDMA]
 #117183  od Shatter
 před 10 lety
Tie screenshoty nejak nesedia. Už je tam Lollipop ikona telefónu a percentá v statusbare batérie.
Přílohy
Screenshot_2014-12-10-12-54-17b.png
Screenshot_2014-12-10-12-54-17b.png (933.67 KiB) Zobrazeno 4384 x
 #117185  od dabyxxx
 před 10 lety
Ono asi bude záležet jestli je na screenech výchozí launcher od google nebo launcher3. Asi bude mít každý trochu jiný ikonky.

edit: Tak je to úplně jedno. Nicméně už mám LP cca den v MI3 W a zatím jsem neměl ani jeden náhodný restart. Nahrávání videa mě zatím nijak netrápí. V Antutu jsem dosáhl skore přes 37000, takže taky dobrý. Baterka letí dolů, ale zatím pořád ladím. Root je funkční.
 #117192  od dabyxxx
 před 10 lety
Já zatím bez náhodných restartů, nebo jsem si zatím žádnýho nevšimnul :D, video nepoužívám nějak extra a NFC to nepoužívám vůbec. Jinak nějak nemůžu najít jak telefon restartovat, při zmáčknutí vypínání mi naskočí jenom možnost vypnout. A to je nějaký divný.
 #117327  od coast6
 před 10 lety
Shatter píše:Jo, preinštaloval som ju a ide.
Lollipop je inak krásny a rýchly. Ale tie reštarty ma serú a to Mi3 ani nemám ako hlavný fón :D
Zatím jdou restarty vyřešit tak že si stáhneš Wake Lock Tady:Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť Pustíš a jen klikneš na PARTIAL_WAKE_lOCK... Nahoře ti nabehnou čísla 0-4 a je to.Teď už může aplikaci vynout.... Bude běžet na pozadí nic to nežere a Lízo nepadá ;) >:D Nemáš za co... ;D
limpbizkit, energy100 se to líbí
 #117350  od coast6
 před 10 lety
dabyxxx píše:pro možnost restartu jsem nainstaloval tuto aplikaci Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť Vyžaduje root, ale telefon restartuje spolehlivě, pokud je potřeba
:D Bacha na nej co bude dělat.. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] On řešil podle mě problém se samovolným restartem telefonu.. O0 Asi teda.. A né záložku restart v Power menu [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Jinak tedy pokud se vám telefon samovolně restartuje jako mě, tak použijte návod jak už jsem popsal výše.. :) Ji a jinak nedoporučuji stahovat poslední aktulizaci (Myslím že dnešní) Je tam snad ještě více bugu, než ve verzi první. :-\ A Doplňuji: Tak ta poslední verze ještě více bugnutá je 4.12.11 :)
 #117369  od dabyxxx
 před 10 lety
To netuším :D Nicméně jsem si pro jistotu nainstaloval tu aplikaci wake lock a zatim vše ok. Ještě zkusím nainstalovat tu kameru z One+ a uvidím jestli to fixne nahrávání videa.
 #119356  od Mivan
 před 10 lety
zdravím, jako to vypadá s AOPS 5.0 od Ivana? porad náhodné restarty?

Láká mě to zkusit, zatím mam AOSP od ivana 4.4.4 a nedám na to dopustit.

případně odkud stahuejte aktuální verze.

Děkuju moc
 #119855  od coast6
 před 10 lety
Mivan píše:zdravím, jako to vypadá s AOPS 5.0 od Ivana? porad náhodné restarty?

Láká mě to zkusit, zatím mam AOSP od ivana 4.4.4 a nedám na to dopustit.

případně odkud stahuejte aktuální verze.

Děkuju moc
Furt je rom s bugem náhodného restartu, ale jak sem psal výš, tak stačí nainstalovat apku z google play a pustit a pak se tel nerestartuje.. Bože lidi čtěte to pořádně.... ::)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!