[Skíny, ikony, tapety]
 #13896  od dFrog
 před 11 lety
Pokud vám stejně jako mě téměř stačí defaultní theme a upravujete jen minimálně můžete zkusit následující :

Stáhněte si .zip s požadovanou ROM a otevřete v PC v nějakém filemanageru (používám Total Commander)

ve složce system -> media se můžete vyřádit následujícím způsobem :

do složky audio si můžete nakopírovat vaše oblíbené tóny a melodie
do složky lockscreen a wallpaper si můžete nakopírovat vaše oblíbené tapety a ostatní smazat
ve složce video můžete smazat ty 2 videa
ve složce theme -> default je soubor lock_wallpaper -> je to jen .jpg obrázek bez přípony. Můžete ho změnit za svůj oblíbený, jen musíte dodržet rozměry dle původního obrázku a název => lock_wallpaper

ve složce system -> app se nacházejí systémové aplikace, úprava jen na vlastní nebezpečí !!!
osobně jsem smazal aplikace wallpaperů jako phase beam atd.

a pak už stačí jen dát instalaci a je to
 #13925  od machura
 před 11 lety
A co se stane po ota aktualizaci zůstane to upravené nebo to budu muset udělat znova....?
Naposledy upravil(a) machura dne 17 Aug 2013, 17:03, celkem upraveno 1 x.
 #13927  od Victor
 před 11 lety
Jelikož se jedná o systémovou složku, tak bude všechno zase v defaultu.
 #13936  od machura
 před 11 lety
No byla to spíš řečnická otázka ;-) abych přítele žábu pozlobil.
Naposledy upravil(a) machura dne 17 Aug 2013, 17:02, celkem upraveno 1 x.
 #13942  od dFrog
 před 11 lety
Je to tak, je nutné zmíněný postup dělat manuálně. Při OTA aktualizaci se ROM stáhne do vnitřního úložiště, složka downloaded_rom a z ní se nainstaluje automaticky
 #13945  od Victor
 před 11 lety
Samozřejmě je možné ty změny udělat i dodatečně v systému.
 #13954  od machura
 před 11 lety
A každý týden se v tom hrabat jo... je vidět že se nudíš asi ti v práci budu muset zařídit víc starostí :-D no lepší bude vytvořit si téma a to pak v případě nutnosti jen použít bo zvuky mi vždy zůstali i po updatu stejné
 #13956  od Victor
 před 11 lety
Já?  :o Já s tím přece nepřišel. To byla jen reakce na  dFroga, že to lze udělat i po aktualizaci přes OTA. A mimochodem, ani náhodou neaktualizuju každý týden. ;) Kdo má ty nové chyby pořád hledat.  :D
 #13972  od dFrog
 před 11 lety
Nejde, psal jsem pouze při manuální instalaci. A nebo dodatečně potom.
 #13993  od machura
 před 11 lety
Pardon to byla taky reakce na žábu jen jsem ho zapomněl jmenovat :-) no ota aktualizace každý týden automaticky proběhne takže já nechávám telefonu vlastní prostor.... :-D nicméně téma vždy zůstane takže jen říkám že je lepší použít téma třeba vlastnoručně vyrobené než editovat  soubory a složky po aktualizaci, případně v případě problému jen obnovit téma nic víc nic míň.

A jen pro přesnost žába je kolega z práce tak asi tak...
Naposledy upravil(a) machura dne 18 Aug 2013, 07:59, celkem upraveno 1 x.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!