Redmi 4A [rolex] / Redmi 4 [prada] / Redmi 4 Prime [markw] / Redmi 4X [santoni]
 #363123  od Lucie_2017
 před 6 lety
Zdravím Vás. Kdysi mi šlo změnit styl písma v telefonu, nyní jsem v pasti, v nastavení jsem to nikde nenašla a když jsem si změnila oblast na stát mimo EU, abych mohla do apky "témata", tam jsem našla jsem jeden, který mě nezaujal... Neporadíte mi někdo prosím? :smirk:
 #363145  od tchuddi
 před 6 lety
Do témat můžu i když mám lokaci ČR a v aplikaci témata dole vyberu 4tou ikonu (písma) a mám jich na výběr tunu
 #363170  od gogocar
 před 6 lety
@tchuddi
Ano ? A máš MIUI v9.5 Global rom ?
Vážení přátelé,

kvůli změnám v právních předpisech v některých zemích dočasně pozastavujeme online obchod s tématy a služby Mi Message na některých trzích.

Společnost Xiaomi bere velmi důrazně na soukromí uživatelů a bude dodržovat veškerá pravidla týkající se soukromí. Doufáme, že tyto služby zpřístupníme online, jakmile budou provedeny úpravy, které nám umožní vyhovět změnám v nařízeních. Mezi postižené země patří: Rakousko, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Rumunsku, Slovensku, Slovinsku, Španělsku, Švédsku a Velké Británii.

Když se uživatelé v těchto zemích budou aktualizovat na další verzi MIUI (developer ROM pro Mi 6, Mi Max, Redmi Note 2 24. února, vývojář ROM pro všechny ostatní modely na 2. března, stabilní ROM pro všechny modely při příští aktualizaci), Aplikace Témata již nebude k dispozici a uživatelé nebudou moci používat webovou stránku motivů k načtení motivů do svých zařízení. Témata a tapety, které jsou již uloženy na telefonech uživatelů, nejsou ovlivněny a mohou být i nadále používány. Všechny výchozí témata, upozorňující zvuky a tapety jsou také neovlivněny. Současně bude služba Mi zpráv také zakázána.

MIUI má vždy za cíl poskytnout skvělé uživatelské zkušenosti a přizpůsobitelnost. Snažíme se o aktualizaci a vylepšení obchodu s tématy a doufáme, že v blízké budoucnosti přineseme novou a ještě lepší verzi.

Děkujeme vám za trpělivost a pochopení. Tým MIUI
Naposledy upravil(a) gogocar dne 06 Dub 2018, 06:09, celkem upraveno 1 x.
 #363175  od Lucie_2017
 před 6 lety
Mam taky MIUI 9.5. global a kdybych to tam měla, neptám se na to.... :confused:
 #363176  od Lucie_2017
 před 6 lety
Psala jsem hned v úvodu, že tato možnost dříve nebyla problém....
 #363227  od tchuddi
 před 6 lety
@Lucie_2017 Ne, momentálně mám místní xiaomi.eu
 #363241  od gogocar
 před 6 lety
Jasně že to má jinak. Má zdejší Rom a tam není omezení themat jako na Globální rom. Je popleta, snažil se sice pomocí ale nezná problematiku.

@tchuddi
Tím tě nechci urážet, to ani náhodou .
I snaha o pomoc se cení ale někdy ona rada může tazatele zavádět.
Odesláno z Redmi Note 4 (mido)



Naposledy upravil(a) gogocar dne 06 Dub 2018, 10:38, celkem upraveno 2 x.
 #363242  od Lucie_2017
 před 6 lety
Takže já s tím nic neudělám..je tak?
 #363243  od gogocar
 před 6 lety
Pokud tu možnost nemáš ani po změně regionu tak jediná možnost jak si kompletně užívat Thema , je instalace zdejší rom. Nebo návrat k starší verzi Globál rom.

Odesláno z Redmi Note 4 (mido)


 #363258  od Lucie_2017
 před 6 lety
Instalace zdejší rom? Nemám nejmenší tušení jak a odkud....tak zdatná opravdu nejsem...:-(

Ale i tak děkuji za info...
 #363264  od tchuddi
 před 6 lety
@gogocar Je na foru o Xiaomi EU ROM, tak mě napadlo, že má místní ROM, né global

@Lucie_2017 Návod na instalaci místní ROM je uvedena v každém vláknu pro daný telefon a je uvedena krok za krokem. Při dodržení přesného postupu jde vše v pohodě.
Jinak na změnu písma neoficiální cestou (tj. mimo aplikaci témata) potřebuješ root. (A to je jednodušší nahodit místní rom)

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat