[surya, vayu]
 #508119  od leo34
 před 2 lety
ahoj Zmenil som motív pomenilo mi to všetky ikony okrem Telefon, Kontakty a SMS tie zostali ako predtým. Toto sú systémové ikony? alebo čo? Keď to nejde zmeniť. Robím niečo zle? Skúšal som aj cez - motív- -viac - kliknúť na -profil- a odtiaľ na -ikony- dal som -Klasika- potom dal zasa ten motív ktorý som mal vybraný a zasa nazad na tie ikony už tam boli aj toho motívu ikony ale nie hore uvedene prečo? Dal použiť a stále to isté tie 3 ikony zasa nezmenilo neviem už ako na to ak niekto vie vopred ďakujem
 #508127  od leo34
 před 2 lety
Nie to je v mobile ale ten postup hoci sa zdá že ma logiku nefunguje. Budem musieť nainštalovať nejaký iný launcher ? a keď ktorý je bezpečný a pekný?
 #508129  od šulda
 před 2 lety
Samozřejmě že v mobilu. Když mám v tématu nastaveno aby se změnili ikony podle tématu, tak se mi změní. Momentálně mluvím o Poco launcheru. Jiný launcher můžu doporučit Nova launcher.
 #508160  od leo34
 před 2 lety
Vyriešil som to takto dal motív Black metal a zmenilo všetky ikony na tmavé a krááásne a diki za rady :-D
 #515676  od Blacknocturno
 před 1 rokem
Mám stejný problém ať dám jakýkoli motiv tak ikona telefonu a zpráv zůstane stejná modrá a hranatá i když má být zelená a kulatá respektive žlutá obálka. Už fakt nevím co s tím.
 #515679  od gogocar
 před 1 rokem
Používáš oficiální Global ROM kde jsou tyto aplikace od Googlu nikoliv od xiaomi. A většina motivů počítají s xiaomi aplikacemi.
Proto se ti tyto ikony nezmění.
 #515680  od Blacknocturno
 před 1 rokem
Teď jsem se dočetl něco o Indonéské ROM která by to měla vyřešit? Tak nějakou stahuju jen nevím jestli mi půjde nainstalovat ještě řeším instalaci aktualizací na Miui 13 a Android 12 ty jsem nějaké dle návodů už zkoušel stahovat ale když je zkusím nainstalovat tak mi to vždy napíše že aktualizaci se nepodařilo ověřit. Už jsem z toho na palici :thinking:
 #515681  od gogocar
 před 1 rokem
Bez odemčeného bootloaderu neuděláte nic. Žádná změna ROM.

Ano, Indoneská nebo místní ROM by to vyřešila.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat