[armani]
 #232377  od Jari de Gusto
 před 8 lety
Ahoj,
celkem úspěšně jsem přešel na na MIU 7 z verze 5...Ale neudělal jsem zatím factory reset a full wipe atd...ani nevím jak se to všechno jmenuje..ten telefon by asi vyčistit chtěl, není nejrychlejší a se zaplou wifi baterka nevydrží ani den - toho bordelu tam asi bude dost.
Nicméně ač jsem udělal všechny možný zálohy - stále váhám, pač nevím co mě čeká..Budu volat, nebudu? O jaká data asi přijdu apod?
Proto se ptám těch co to dělají co týden. Jaká aplikace je na to zálohování nejlepší? Abych zkrátka po resetu co nejdříve jel jak před ním - pokud možno bez ztráty nastavení a dat.
A ještě jedna věc - jak vyřešit podrápaný sklíčko foťáku? Pastou na zuby (jak sem tu někde četl) se mě ho moc rozleštit nepodařilo. Fotky jsou jak přes mlhu.

Díky za odpověď

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat