[surya, vayu]
 #513426  od Milan1
 před 2 lety
Potreboval by som spravit offline zalohu:
- nastavenia WiFi, Bluetooth
- kontakty a SMS
- kalendar
- nesystemove appky a ich data
- fotky/videa mam na pamke, takze tie netreba riesit

Cim by sa to dalo?
 #513428  od Kolorit
 před 2 lety
Custom Recovery? TWRP, OrangeFox etc. A pakliže by něco tímhle způsobem nešlo, tak asi jedině doplnit online zálohou přes XiomiCloud nebo DiskGoogle. Mám Indonéskou Global ROM, čili nemám custom recovery, takže si nejsem jistý, jestli je možné vše zálohovat offline.

Odesláno z mého M2102J20SG pomocí Tapatalk




Naposledy upravil(a) VMach3 dne 03 Dub 2022, 11:27, celkem upraveno 2 x. Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
 #513430  od Milan1
 před 2 lety
Oficialna ROM a EEA verzia. Potrebujem vyzalohovat iba to co som pisal. Aby v pripade zleho updatu ci prechodu na ine zariadenie nebol problem.

Mi Cloud zalohuje iba svoje a Google zase svoje. Mal som problem obnovit vsetko na druhy mobil, takze potrebujem nieco co mi to zalohuje na jedno miesto na nahra to spat vsetko.
 #513432  od Kolorit
 před 2 lety
V tom případě udělat zálohu online. Není důvod mít nutně zálohu off-line. Data aplikací zálohovat ručně přes souborový manažer do počítače, složka android a v ní (data, media, obb). Po obnově systému z on-line zálohy pak složku přepsat. Nikdy jsem tímhle způsobem nezálohoval, takže netvrdím s jistotou, že to bude fungovat, ale čekal bych, že ano, pakliže složka není chráněná proti přepsání? To netuším, tak mě může někdo opravit nebo doplnit.


Edit: Vše, co jsi vyjmenoval, jde zálohovat na XiomiCloud krom zmíněných dat aplikací. Taky se změní uspořádání plochy, ale to není žádná katastrofa.

Edit2: Teď jsem koukal, že DiskGoogle zálohuje i data nesystémových aplikací, takže žádný problém. Po obnově bych spustil zálohu z disku a potom z cloudu a měl bys mít vše. Obávám se, že lepší možnost asi s Global ROM není.

Odesláno z mého M2102J20SG pomocí Tapatalk





Naposledy upravil(a) VMach3 dne 03 Dub 2022, 11:48, celkem upraveno 3 x. Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku a sloučení vícero příspěvků
 #513435  od Milan1
 před 2 lety
Manualne kopirovanie nieje 100%. Appky neukladaju vsetky data do data/media/obb, alebo sa asi nezipne vsetko. Ci sa takato zaloha podarila zistis az neskoro. Pripadne su naviazane na nejaky ucet/email, a ked sa nakopiruju spat, tak ich bud ignoruje alebo vymaze.
Online zalohu uz nechcem. Nepaci sa mi upload dat na server firiem, ktore snimi obchoduju a tam je tiez problem, ze ked mas viac uctov/emailov, tak ti to nevyzalohuje na jeden ucet vsetko. WiFi, kalendar, kontakty a SMS si zalohuje rozne podla toho aky email/ucet bol podla systemu dominantny a v akom case. Pri obnove potom nahra cast z jedneho a druhy vymeze uz nahrate prveho. Pripadne nenahra poslednu zalohu vsetkych uctov, tak ti to prepise napr cislo kontaktu na starsi, ktory bol v zalohovany aj v druhom ucte/emaily.
DiskGoogle nezalohuje nesystemove data. To uz mam zial odskusane na zopar hrach.
 #513436  od Kolorit
 před 2 lety
V tom případě ti asi neporadím. Na Global ROM kompletní zálohu off-line neuděláš. Tohle je screen z mojí zálohy app z disku, kterou jsem právě udělal přes google one, jsou tam systémové i nesystémové. Ale upřímně jsem zálohu nikdy nepoužil, takže nebudu oponovat, že by to mělo fungovat, ale zdá se, že tam jsou. Proč ti to nešlo obnovit, těžko říct.Obrázek

Edit: Pokud máš vyzkoušené, že to nefunguje, tak obnově dat možná brání MIUI? Pak zřejmě stejně nemáš jinou možnost než Custom ROM a Recovery. A pokud by šlo ještě např. o aktualizaci na novou verzi MIUI nebo Android, kterou by si chtěl vrátit zpět, tak to už bez toho vůbec není možné v podobě, jakou by si chtěl.

Odesláno z mého M2102J20SG pomocí Tapatalk


Naposledy upravil(a) VMach3 dne 03 Dub 2022, 12:26, celkem upraveno 1 x. Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku a sloučení vícero příspěvků
 #513440  od šulda
 před 2 lety
Proč pořád opakovat co řekl ten předchozí? Kdo se má brodit v tom citačním plevelu 👎

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat