[chiron]
 #416429  od kraja2004
 před 5 lety
Ahoj přátelé,
moc zdvořile žádám o jakoukoli smysluplnou radu.

Problém mám následující. Telefon (Mix2) mi nabídl aktualizaci na nový miuios, stáhl, já odklikl... místo toho aby se jen updatlo se ale pustil twrp, či jak se ten tool jmenuje... ok, vybral jse mtam stažený image (doufám že správný), všechno vypadalo ok, až do okamžiku, než měl bootovat. Vypadalo to, jako že bootuje, napis MI, pod tím dole android, tři tečky... ale dlouho, dlouho, a nakonec reboot. OK, pustil se znovu twrp, vybral sjem předchozí verzi že snad pojede - čímž jsem to možná pohnojil ještě víc.

Výsledek je, že teď telefon pořád dokola rebootuje, vždy po startu na vteřinu vyskočí obrazovka s tím, že proces com.android.phone byl bohužel (...nevímco, hned to zmizí a restartuje znova), a tak furt dokola.

Jakože, podle tapety bych řekl, že tam data pořád jsou, takže bych fakt moc moc rád postupoval tak, aby tam zůstaly, ty mě trápí samozřejmě mnohem víc, než nejnovější systém. Nikam se mi pořádně nedaří dostat, kdy držím napájení + šipku dolů, jen se zobrazí fastboot a poté se to patrně vypne.

Díky moc!
 #416442  od VMach3
 před 5 lety
Trápením se ztráty dat je třeba předcházet, tj. zálohovat, zálohovat, a ještě jednou zálohovat!
Stáhni aktuální verzi MIUI CZ SK znovu a v TWRP nainstaluj.
Pokud to ke spuštění systému nepomůže, továrku se nevyhneš.
 #416454  od kraja2004
 před 5 lety
Ja vim ja vim.. to neni az tak ze bych nemel zalohy niceho, navic ono to i data vidi kdyz si to pripojim na usb... jen jako nechapu jednak co se stalo, druhak je to na pul dne nastavovani, pokud to nevyresim..
no a tretak, abyste se mohli aspon zasmat na muj ucet, mi touto dobou jeste spadl doma net v okamziku, kdy jsem ale fakt potreboval delat veci do prace. kfc mi uz zavreli. takze ted sedim na benzince, kde je nejaej net, a stahuju ten 1,5gb image a doufam, ze se mi mezi tim nevybije book
 #416456  od kraja2004
 před 5 lety
Stáli při mě všichni svatí, a nějak se to povedlo. Hrozně rád bych řekl jak pro info ostatním, ale popravdě... už jsem ani nedoufal, a přesně nevím. Odskákalo to jen rozložení ikon, nastavení zvuků a podobný věci, ale zbytek vypadá v kondici.

Snad jen na čem jsem ztroskotával v průběhu - tady na webu se mi zdá starý twrp, musel jsem najít ten "správný" 3.2.3 (možná by šel i starší), a pak se povedlo.

Teď jdu zkoumat, jak ten blbej micloud v čínštině updatnout. Což je věc, kterou odkládám rok.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat