[Skíny, ikony, tapety]
 #221154  od Jirii
 před 8 lety
Ahoj mám problém s ukládáním nových kontaktů. Někdo mi zavolá, uložim si číslo (google účet), číslo normálně vidím v historii. Ale dost často mi pak zmizne...v historii je třeba i poznámka "nový kontakt" ale jméno a vše co jsem uložil tam není.
Nevíte někdo v čem je problém? Mám Mi4 android 6.0.1, MIUI 7.3 - 6.3.17 ale dělalo mi to i před přechodem na andr.6..jen jsme si pořád říkal, že ten kontakt asi nepotvrdim uložit...ale to už mám ověřený že tím to není.
Díky Jii
 #221155  od jenicekk
 před 8 lety
Me tohle dělá až na mi5 s android 6. Přesně vím co popisuješ, ale na žádném jiném xiaomi mi to nikdy nedělalo. Ovšem dělá mi to pouze na cn rom a při ukládání google kontakt. Takze jsem to prisuzoval chybě v aplikaci pro sync do Google. Teď jsem si sehnal novou verzi pro android 6 a zatím se tato chyba ne vyskytla.

Odesláno z mi5 pomocí Tapatalk
 #221156  od Jirii
 před 8 lety
...co je posím tě cn rom? Tu novou verzi myslíš té aplikace pro sync do Google? Jsme myslel, to jde přeinstalovat?
Dnes mě to fakt dožralo, uložil jsem 3 kontakty a všechny zmizely...nechápu že když je ulžim podruhé tak už (aspoň si to myslím) zůstanou...
 #221158  od jenicekk
 před 8 lety
Jako cn myslím originální čínskou rom, ne tedy naší multi co má v sobě všechny potřebné google aplikace. A v cn jsem právě využil aplikaci google instaler který zjevne google sync neměl ve verzi pro 6. Tak jsem ho manualne přeinstaloval.

Odesláno z mi5 pomocí Tapatalk
 #221162  od Jirii
 před 8 lety
takže by mi mohlo pomoct přeinstalovat ten google instaler? kde se to dá případně sehnat? (na play jsem nenašel...ale tam to asi ani nebudeco?) :)
 #221174  od pacicka1
 před 8 lety
Tohle se manželce stalo minulý týden na MI4W, která nebyla už asi rok aktualizovaná,
takže to nebude chyba v nové rom, dal jsem ručně synchronizovat s Google účtem a už zase všechno šlape.
 #224615  od slado
 před 8 lety
Pridavam sa k teme - mam novy Mi4c a stava sa mi to nonstop - aj sa tvari, ze to ulozil, aj to neulozi, vid screenshot.
V synchronizacii vidim, ze mal nejaky problem s Kontaktami...
A5.1, MIUI 7.3, 6.4.14
Obrázek

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat