[curtana, excalibur, joyeuse]
 #475161  od HanzeST
 před 4 lety
Zdravím a předem se omlouvám pokud budu vypadat jako hlupák...
Před 2 lety dosloužil Redmi Note 2,já přesedlal na Ulephone Power 3S a minulý týden se opět vrátil k Xiaomi, konkrétně k Redmi Note 9S 6/128.
Rád bych se vrátil ke zdejším ROM jenže ouha...
Poněkud se ztrácím v " našem " českém označení vs označení modelu na světovém trhu.Pochopil jsem správně že označení modelu není stejné u nás jako ve světě?
Chci se tedy zeptat zda je možné dle výše uvedeného postupu v této sekci normálně odemknout bootloader a poté nainstalovat zdejší stabl ROM?Nerad bych si telefon bricknul.
Pokud je k dispozici i fungujícíTWRP s češtinoupro model Note 9S budu rád za odkaz.Díky a nezlobte se na mě.Snažím se předejít průs.ru :wink:
 #475163  od VMach3
 před 4 lety
Redmi Note 9S = název CZ SK ROM: HMNote9Pro_HMNote9S - název modelu: curtana
Obrázek

TWRP pro tento model najdeš Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Model curtana se s názvem Redmi Note 9S prodává na globálních trzích, pouze v Indii má tento model název Redmi Note 9 Pro, a naopak na globlních trzích je název Redmi Note 9 Pro používán pro jiný model (joyeuse) pro nějž je název CZ SK ROM HMNote9ProEU.
 #475261  od VMach3
 před 4 lety
Nebude
Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť
 #477369  od Milangti4
 před 3 lety
Dobrej nevyznám se moc v označení rom - EU, Global. Nevím přesně jakou rom cz/sk mám do svého 9pro naistalovat. Moje rom v telefonu je - MIUI GLOBAL 11.0.4.0 QJZMIXM. Díky za navedení
 #477377  od VMach3
 před 3 lety
Název ROM pro tvůj model je HMNote9ProEU
Obrázek
Milangti4 se to líbí
 #484120  od KodlKT
 před 3 lety
Dobrý den, může mi někdo poradit , jakou místní ROM pro můj telefon. Moje rom v telefonu je - MIUI GLOBAL 11.0.4.0 QJZEUXM. Díky za odpověď.
 #484123  od VMach3
 před 3 lety
Tu na obrázku předešlého příspěvku

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat