[Nezaradené témy]
 #514084  od Mikis01
 před 2 lety
Mohl by mi někdo vysvětlit jak funguje Správce hesel od Xiaomi? Když totiž pro automatické vyplňování chci používat Správce hesel tak mi při přihlášení do aplikace nic automaticky nevyplní ani nedá něco na výběr. Když automatické vyplňování přepnu na Google tak mi při vyplňování přihlášení do aplikace dá možnost automaticky doplnit přihlašovací údaje, ale pak zase nefunguje jejich šifrování a uložení do MiCloudu.

Poradí někdo co s tím?
 #514085  od gogocar
 před 2 lety
Proč nepoužíváš správce hesel od Google který využiješ jak v PC tak v telefonech jiných značek ?
 #514086  od Mikis01
 před 2 lety
V PC účet na Google nepoužívám hesla mám uložené v zašifrovaném souboru přímo v PC v prohlížeči Firefox a telefon má jiný účet sice u Google, ale když jsem se ptal co používat na zálohy, hesla atd. tak prý to je jedno a tak jsem místo instalací dalších různých aplikací to chtěl mít v jednom a přímo od výrobce což je MiCloud a taky se mi tam líbí to, že jsou hesla šifrovaná v souboru, kdežto u Google je to vše bez šifrování na běžném email účtu u Google nebo máš na mysli něco jiného od Google? Jinak telefon mám jen jeden takže využití u dalších značek telefonů je úplně zbytečné.
 #514087  od matahari
 před 2 lety
Ne všichni správci hesel musí automaticky vyplňovat. Ten od Xiaomi sice neznám a ani ho nepoznám, protože citlivá data bych jim nesvěřil.
 #514104  od Mikis01
 před 2 lety
Ty nemáš telefon od Xiaomi? Pokud ho máš tak v něm je správce hesel již v systému a má i možnost zapnout automatické vyplňování v nastavení, kdyby to tak nebylo nepíšu sem tenhle dotaz.

Jinak když nevěříš Xiaomi proč jsi si od nich kupoval telefon.
 #514108  od matahari
 před 2 lety
Už jsem se zmínil, neznám ho a automatiku všichni správci neumí, proto jsem to napsal. Sám si zakládáš na šifrování, ale to se děje pomocí klíčů, o kterých netušíš, jak se s nimi na druhé straně zachází. Osobně používám své řešení založené na Nextcloudu, který mi běží na vlastním železe a to nemá na Androidu automatické vyplňování.
 #514109  od Mikis01
 před 2 lety
Když nemáš telefon od Xiaomi pak nevím proč mi tu odpovídáš na to o čem nic nevíš. Píšeš jak ne všichni správci hesel nemusí automaticky vyplňovat i když já jasně píšu, že automatické vyplňování má. Nechápu.
 #525947  od brano279
 před 6 měsíci
Ahojte, nevie niekto poradiť kde nájdem uložené heslá v mi internetovom prehliadači? Mám miui14 Android 13 a už som hľadal asi všade. Našiel som len heslá z aplikácií ale tie ktoré sa mi uložili ku www stránkam neviem nájsť. Ďakujem veľmi pekne

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat