Redmi 4A [rolex] / Redmi 4 [prada] / Redmi 4 Prime [markw] / Redmi 4X [santoni]
 #306378  od M H
 před 7 lety
Ahoj,
koupil jsem si předváděcí Xiaomi Redmi 4 Prime , bohužel se mi nejde registrovat při zapnutí mým Google účtem. Bohužel to nejde. Normálně se připojím na wifi, zadám jazyk, ale můj účet to nevezme a dle chybové hlášky to chce účet, který je spárovaný, resp byl použitý s telefonem před tím.
Nebojím se že bych přišel o peníze, prodejce (eshop) už souhlasil, že mi vrátí peníze, když to nejde. Ale problém je, že telefon byl za opravdu super cenu a potřebuji ho rychle v provozu, předchozí mi ukradli a stará rezervní Nokia mne moc neba. :)
Na netu jsem si našel nějaké návody na hard reset, u předchozího telefonu jsem to několikrát provedl, ale tady je to jiné a popravdě se bojím, myslíte že je toto bezpečné nebo je jiný způsob? Díky moc, hezký slunečný den dětí!

Pre zobrazenie URL sa musíte prihlásiť

Dostanu se do tohoto
Obrázek

Návody dostupné jsou na toto
Obrázek

Já se nedostanu přes toto
Obrázek

A upřímně nástroje 3. stran z pochybných zdrojů se trochu bojím na toto využít...
 #306962  od achiles
 před 7 lety
toto jsem řešil na Huawei Y6 Pro. Telefon se z ničeho nic restartoval, uvedl do továrního nastavení a chtěl přihlásit google účtem předchozího majitele. To ovšem z neznámého důvodu nefungovalo (byl odjakživa připojen jen k jednomu účtu, ale ten to nebralo), takže se to muselo řešit přes bypass. Google tam má navíc funkci, že po změně hesla nelze odemknout po dobu 72 hodin telefon vůbec, nicméně to je evidentně aktivní i když se heslo nezmění.

opravdu úžasná funkce tento Google FRP lock (novinka od Lollipop 5.1).

ten můj youtube návod na bypass již asi nenajdu, ale využila se možnost dostat se přes nápovědu klávesnice do internetového prohlížeče, přes který se nainstaloval program "QuickShortcutMaker". Ten se využil k tomu, aby se vyvolala aktivita Google Account Manageru - respektive funkce "Type Email and Password (com.google.android.gsf.logon LogonActivity)", ze které se spustilo "Browser sing-In". Jakmile jsem se ke Google účtu přihlásil přes browser, tak již po restartu telefonu locknutý nebyl.

funkci jsem následně ihned přes Settings>Developer Options a povolení 'Allow OEM Unlocking' vypnul, aby k tomu znovu nedošlo.

Pokud chcete poděkovat a finančně podpořit naši práci na překladech MIUI do CZ SK jazyka. Děkujeme!

Kdo je online

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 485 uživatelů dne 09 Kvě 2021, 17:10

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

MIUI KOMUNITA

Czech Slovak United-Kingdom Poland Russia Ukraine Italy Germany Spain Indonesia India Switzerland Bulgaria Brazil Portugal Slovenia France Greece China Turkey Hungary Israel Australia Thailand Bangladesh Saudi-Arabia Croatia Norway

O nás

MIUI CZECH & SLOVAK je oficiální fanpage MI.com pro Českou a Slovenskou republiku. Staráme se o překlady MIUI ROM do CZ a SK nejen pro všechny Xiaomi zařízení. Kontakt contact(at)miuios.cz

Naše překlady jsou chráněné licencí Creative Commons 3.0

cc by nc nd

Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko

pecat